Honnan tudtátok, hogy beindult a szülés és nem jósló fájásotok van?
Én pont anyukámmal beszélgettem és ő vette észre, hogy időközönként felszisszenek.
És igaza lett
Vannak appok, amik a fájások sűrűségét és hosszát méri, és azt is kiírja, hogy most kezdj el pakolni a kórházhoz, vagy most kell elindulni
De érezni fogod, hogy ez egyre gyakoribb és egyre fájdalmasabb, de valakinek először a magzatvíz vagy a nyálkadugó távozik, ez nekem 2 nap vajúdás után volt
Sajnos nem igaz, hogy 100%-ra meg lehet különböztetni. Nekem beindultak a (jósló)fájások, 4 órán keresztül jöttek, sűrűsödtek, nem múltak el zuhanyra, helyváltoztatásra, a végén fájás közben már nem tudtam beszélni. A 4. órában, mikor már lassan indulni akartunk, éreztem, hogy egyik percről a másikra csökken az intenzitás, majd teljesen el is múltak.
Órákon át nem volt utána fájás, tettem-vettem, majd egy jó fél nap múlva beindult megint és megszültem 3 óra múlva.
Elsőnél egyértelmű volt, mert elfojt Niagara-szerűen a vizem.
Másodiknál nem volt egyértelmű, pedig mindenki azt mondta, hogy "á, azt nem lehet eltéveszteni akkor se, ha fájásokkal indul". Dehogynem...
Volt fals riasztásom, ami miatt fel is vettek osztályra, mert nekik se volt egyértelmű.
Utána amikor végül tényleg beindult, már teljesen biztos voltam, mert az a "mindjárt itt roppanok ketté"-fájás terített le, fel se bírtam állni, csak négykézláb kínlódtam. 4 órán belül meglett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!