Mennyibe kerül egy szülés TB nélkül?
Nem rég ota élsz itt.
Akkor eddig hol éltél? Ott szülni?
Illetve miért nem tudod itt elintézni? Havi 9000ft. Jobban jarsz, mint egy szülést kifizetni.
Hameg végképp nem megoldható semmi, jobban jársz egy magánkórházzal, mint egy államival.
Ott is kb ugyan annyi. Csak az ellátás nem mindegy.
1millióval alaphangon számolhatsz.
A kormányhivatalban mondták, hogy legalább egy éves kell legyen a magyarországi lakcímem ahhoz, hogy tudjam magam után fizetni a tb-t.
Eddig külföldön éltem.
"A kormányhivatalban mondták, hogy legalább egy éves kell legyen a magyarországi lakcímem ahhoz, hogy tudjam magam után fizetni a tb-t."
A kormányhivatalban ezt egészen biztosan nem mondták
A külföldi biztosítási jogviszonyom rövidesen meg fog szűnni.
És mégis ezt mondták a kormányhivatalban, meg hogy mennyek el a területileg illetékes járási hivatalba, hátha szoc. alapon jogosult vagyok a tb-re. De ahogy nézem nem vagyok…. De azért bemegyek holnap, hátha ők nem küldenek el.
NAV infóvonalát hívtam, ők is leráztak annyival, hogy olvasgassam a NEAK weboldalát, ott van minden infó. Az ott lévők alapján viszont pont a nav-nál kellene ezt intézni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!