Akiknek szakember segítségével sikerült feldolgozniuk a szülésélményt, kórházi létet, ez mennyi időbe telt? Mikor éreztetek javulást?
80!
Kétszer szültem 6 év különbséggel.
Nem volt se beöntés, se kikötözés, se üvöltözés, trancsirozás meg pláne nem. Ez nem a fűrész című film basszus, nem a szocializmusban élünk.
Na speciel nekem pontosan olyan szulesem volt, amit a 80-as felvazolt. Minden pontja megtortent, borzasztoan megalazo volt.
Viszonylag friss az elmeny, 6 honapja tortent, tehat meg csak azt se lehet mondani, hogy ez meg valami regi rendszerben volt.
Ez a valosag 81-es. Orulok, hogy neked jo tapasztalataid vannak, de sajnos ez a ritka!
"Csak mondom, hogy Németországban is pont ilyen volt a szülésem, mivel ott is a hüvelyi szülést preferálják."
Hol, melyik tartomány?
Azért érdekel, mert nagynéném Bajorországban egy kisvárosban szülész-nőgyógyász már több évtizede és náluk ez elképzelhetetlen lenne, amit a Kérdező leírt... direkt rákerdeztem.
Ott úgy kezdődnek a dolgok, hogy az orvos partnerként kezeli a beteget, előre mondja, hogy mi fog következni és már 20 éve is teljesen alap volt az epidurális, ha valaki kérte. Azért egész más úgy "erőltetni" a hüvelyit, hogy rendelkezésre állnak fájdalomcsillapítók és nem az a válasz, hogy "más is kibírta". Ja, nincs aki beadja vagy spórolnak, meg úgy összességében nyűg a beteg... csak ezt így nem merik megmmondani.
Elszomorító hozzáállás amit a legtöbb válaszoló is tükröz. Ezért tartunk itt többek között. Nem minden pénz kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!