Akiknek szakember segítségével sikerült feldolgozniuk a szülésélményt, kórházi létet, ez mennyi időbe telt? Mikor éreztetek javulást?
uristen!!! Ez borzaszto!!!
Ilyeneket nem lehet feljelenteni!!!???
Ez ha megtörtent volna itt Becsben ahol en szültem..el sem tudom kepzelni.
Remelem mihamarabb feldolgozod. Szerintem a leirtak alapjan gyorsan tulteszed magad rajta.
A lenyeg hogy a baba egeszseges
Túljutni szeretnék ezen, nem kívánok még éveken át pereskedni is (+ bármiféle pernél az eü-sök borzalmasan összefognak).
Persze, a kislányunk a legfontosabb, de mi itthon a boldog mami = boldog baba elven vagyunk, szóval az én egészségem is szempont, lelkileg is.
Hát az biztos, hogy egyik se lesz egy életképtelen, nyavalygós rinyagép. Szégyellném ha ilyenen problémáznék,hogy mit adtak a gyerekre.
Nézz egy kicsit szét a világban a vattacukorfelhőről ahol ülsz, és próbáld a nehézségekben is a szépet és hasznosat keresni, mert így baromi nehéz és elégedetlen életed lesz!
Rengeteg embernek van valós problémája, de ez .... na hagyjuk is!
Szerintem azért nem kellene valakit ennyire leszólni azért, mert ő nem úgy élt meg egy szituációt, ahogy mások, és hogy ami mások szerint teljesen normális, az szerinte nem az.
Szülészeti osztályon dolgozom, és szerintem ami a kérdezővel történt, az igen is gáz. Kierőszakolni valakiből a gyereket hüvelyi úton úgy, hogy ő ezt abszolút nem akarja, az egyáltalán nem normális, pláne nem így.
A kérdésre sajnos nem tudok válaszolni, de remélem kapsz értelmes választ is.
25-ös, pontosan, szépen kérlek, hagyd a kérdésemet!
Neveld ki az osztály következő bullyját, de figyelj rá, hogy az ő szájából is lógjon majd a kapanyél, ahogyan a tiédből! :)
Szánalmas a legtöbb válasz. Azért tart itt (többek között) ez az ország, mert mindenki elfogadja, hogy az a normális, ha szülés/foghúzás stb alkalmával szarba sem vesznek és kb élve feltrancsíroznak. :D
De ez is csak Magyarországon van így, normális (fejlett) országokban alapszolgáltatás, amit a kérdező is elvár. De balkánon csak fizetik a TB-t a semmire és már annak is örülnek, ha nem pusztulnak el a műtőasztalon. Akinek meg elvárásai vannak egy FIZETETT (bocs, fizetésből levont) "szolgáltatásért" az meg hülye.
Most ne haragudj, de te is írod, hogy érzékenyebb vagy az átlagnál, meg hát elég egyértelmű az eddigiekből is. Miből gondolod, ha Julikának x idő kellett a feldolgozáshoz, neked is annyi lesz? Tök mindegy, milyen terápiáról van szó, tök egyéni, hogy meddig tart. Látod, itt is a te szülésélmenyednek a feldolgozása másoknak 0nap lenne. Másnak meg tök mást kell feldolgozni.
Semmi értelme a kérdésednek. Ha szerinted ehhez neked szakember kell, keress fel egyet. Majd meglátod, meddig tart. Tök független Julikától vagy Marikától.
Off: Horoszkópod oroszlán, mi?🤣
Szimplán olyanok válasza érdekelt volna, akik szintén segítséget vettek igénybe a szülés után. Ennyi, nem az érdekelt, hogy legyek hálás, amiért egyáltalán mind a ketten kijöhettünk a kórház kapuján.
Nem hiszek a horoszkópban, november elején születtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!