Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Oxitocinnal indított szülés...

Oxitocinnal indított szülés jobban fáj, mint a magától induló szülés?

Figyelt kérdés

2023. szept. 2. 20:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen is, olyan is. Az oxis szülésem jobb volt,mert bár nagyon fájt végig, sokkal gyorsabban lezajlott. Az első szülésem négyszer annyi idő volt, és a vége nem volt kevésbé fájdalmas.
2023. szept. 3. 12:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt jobban az sem,volt ilyen is-olyan is.
2023. szept. 3. 12:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem jobban fájt de sokkal rövidebb volt. Csak természetes szülésem 7 órájában nem mondom, hogy nevetgéltem fájások közben, de azért elviselhető volt az utolsó 20 percet levéve. Oxitocinos szülésem az első csepp infúziótól volt 3,5 óra, de normális fájásoktól nagyon max 2 óra (nehezen indult) viszont azok kegyetlenek voltak.
2023. szept. 3. 13:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Az első szülésem viszonylag hosszú volt, 21 órát vajúdtam, jó 50 perc volt a kitolás. A vajúdás fokozatosan erősödött, az első 10-12 órában még teljesen jól voltam, itthon voltunk.

Az utolsó óra volt belőle olyan, hogy haraptam a párnát, sikítottam és azt hittem, belehalok.

A második baba oxival született, 4 óra volt mindennel együtt, de ott már az elején megvolt az, mint az első babával az utolsó órában.

Azonnal nagyon fájt, nem tudtam felkészülni. Mindent éreztem, szörnyű volt.

2023. szept. 9. 17:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem brutális fájásaim voltak az első szülésemnél az oxitocin miatt. A második ezután meg se kottyant. Persze fájt az is, de nem volt vészes, még mosolyogni is tudtam közben. :)
2023. szept. 10. 14:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Én már a szülőszobán kaptam. Az orvos azt mondta, rosszul nyomok (nem tudom, hogy lehet rosszul nyomni). Már mondta a szülésznő, hogy látja a haját.

Akkor leállt az egész folyamat.

Kb 10perc után kaptam a szurit. Mondta a szülésznő, hogy most fájni fog, de nyomjak.

A második babám minden segítség nélkül 3nyomas után kint volt. Nekem az jobban fájt.

2023. nov. 11. 15:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!