Oxitocinnal indított szülés jobban fáj, mint a magától induló szülés?
Tényleg függ attól, hogy mi a helyzet.
Nekem nem indított szülésem volt, mert elfolyt (elcsorgott) a magzatvizem.
Ha indították volna, akkor 3-5 cm-es tágulással ballonnal már jobban álltam volna.
Így 9 órán át folyt belém az oxitocin, mire a 3 cm-es tágulásig eljutottunk, mert fájásaim nem voltak (anyumnak három napig tartott az első szülése, nagyimnak valami kettőig és anyum tudom, hogy a végén 2-3 órát így is kapott oxitocint, úgyhogy nem bántam, hogy én rögtön kaptam) .
Az eslot inditottak a masodik spontan indult
Ugyan ugy faj. Nem volt kulonbseg
Határozottan.
Fiammal magzatvíz szivárgással mentem be, nem indult a szülés.
Birkot repesztettek, onnantól nyomatták is az ocitocint. 7óra alatt lett meg. Az a 7óra rgybefüggő fájások, pokol, szenvedés. Az életemért könyörögtem kb a 10.perctől.
Lányommal itthon kezdődtek a fájások éjjel. Reggelig csak nézelődtem, utána indultunk be. Simán be tudtam volna vezetni is 5perces fájásokkal 🤣 (20perc az út).
Korházba birkot repesztettek, ott lett fajdalmasabb a helyzet.
Ez a szülésem is 7óra volt az első fájastól, de itt ha 1 óra volt az, amire azt mondanán, hogy pokol volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!