Sikerülhet így a gátvédelem?
Igen, sikerülhet ilyen esetben is. A fej melletti kéz jellemzően hüvelysèrülèst okozhat. Van aki belül reped, kívül èp marad a gàt.
Sajnos az, hogy fizetsz, mèg nem garantàlja a biztonsàgod. Magànkórhàzról is lehet rosszat hallani. Gàtvèdelemben nem tudom mennyire jàrtasak.
Szerintem kár ezen gondolkozni. Magán helyen nem azért fizet az ember, mert garantálni tudják a komplikáció mentes szülést, hanem a környezetért és az emberi bánásmódért. Én másodszorra ezért fogok magán kórházban szülni.
Az, hogy a kéz a fej mellett van, sok esetben csak akkor derül ki, amikor már késő a gátmetszéshez.
Ha ez megnyugtat, nálam volt gátmetszés, mégis repedtem. Nem akarom tudni, hogy mi lett volna, ha nem vágnak. A vágás helye baromi gyorsan meggyógyult, a repedéssel sokáig szenvedtem. Megjegyzem egy éve szültem és néha még mindig gyengének érzem a gátizmomat, mármint mintha sok sok kiló nyomná lefelé még mindig. A dokim szerint természetes, sérülés után minden izom nehezen regenerálódik. Ez van. Örülök, hogy egyéb gondom nincs (vizelettartási, szexuális, stb.), a kislányom is rendben van, a gátam pedig egyszer majd regenerálódik.
Ez van, amikor az ember irreális dolgokat vár.
A magánkórházban nem azt fizeted meg, hogy komplikációmentes lesz a szülésed, és olyan, amilyennek elképzeled. Ott azt fizeted meg, hogy kedvesebbek lesznek, jobbak a körülmények, jobb ételt kapsz szülés után, stb.
Szerintem az is baj, ha az ember lánya túlzottan meg akarja tervezni, hogyan lesz, annál jobban megviseli a valóság.
Nekem csináltak gátmetszést, viszont belül szétszakadt mindenem. A méhszájam, a hüvelyfalam végig. Mert az arca előtt volt a keze, és a könyökével szakított mindent. A doki 1 órán keresztül stoppolta a dolgokat odalent.
Ennek ellenére elég gyorsan regenerálódtam. Belül egyáltalán nem fájt semmi. A gátmetszés helye érzékeny volt még egy darabig, de nem fájt.
Nálam simán megszületett kéztartással..
Nem sérültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!