Nagyobb tesó jöjjön látogatni?
1 hónap híján 3év lesz köztük.
Sokaktól hallottam hogy nem érdemes a nagyot behozni a kórházba látogatni a kistesót(?)
Kinek mi a véleménye ?
Egyes vagyok, most miért van mindenki lepontozva? Véleményt kért a kérdező, kapott, általában normális hangnemben. Szerintem nem jó ötlet, mert úgy járhat mint mi, de az is valid amit valaki más írt, hogy nem érti, miért nem lehet anya haza velük.
Egyébként 48 óráról van szó, általában. Kibírható, pláne ha ott a másik aki leköti az embert.
Az első 2 gyermekemet másik kórházban szültem mint a 3. gyermekemet.
Az első kórházban 10 év alatti be se mehetett látogatni, a másik kórházban meg senki,csak csm előtt láttam férjemet, mert covid őrület alatt született.
Hozzánk bejött a 3,5 éves lányom anyukámmal. Nem bántuk meg, eszméletlen cuki volt, kb. 10 percet nézegette, simogatta a tesóját a folyosón, az osztályra nem jöhettek be. Aztán leadtam a picit a csecsemősöknek(aludt), és lementem fél órára a nagyot megszeretgetni meg beszélgetni vele az udvarra. Tök jó volt, bár én is kicsit tartottam tőle, hogy hogy reagál majd, de abszolút kellemes csalódás és jó élmény volt mindenkinek.
Na jöhetnek a piros x-ek. :D
Kérdés az hogy felkészítetted a tesó érkezésére?
Ha fel akkor én beengedném. Érdemes bevonni a nagyobb picit is, mert ha nem akkor kirekesztve érezheti magát. Az meg féltékenységet szül. Na meg ugye nem elhanyagolni, de ez már mellékes megjegyzés.
SZERINTEM, ez az én meglátásom, nekem így a logikus.
Akartuk mi is, de vegul nem hozta be a ferjem az akkor 2 eves kisfiunkat, mert egyszer telefonaltunk elotte es mar attol tokre kiborult, hogy hallotta a hangomat es nem ertette, hogy miert nem johetek haza azonnal.
Egyebkent meg ez nem fugg ossze azzal, hogy ki mennyire kesziti fel a gyermeket a teso erkezesere. Ha meg kicsi, hiaba meselsz neki rola, egyutt keszultok, mittudomen, tok mas aztan a valosag, mas megelni, hogy anya elmegy x napra, aztan hazater egy kisbabaval, mint a “meseben”.
A testverfeltekenyseg se ettol fugg, hogy most bement-e latogatni vagy sem.
Kirekeszteshez meg ennek foleg nincs koze.
Ez gyerekfuggo, ki hogy viseli.
16,
SZERINTEM, ez az én meglátásom, nekem így a logikus.""
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!