Nagyobb tesó jöjjön látogatni?
1 hónap híján 3év lesz köztük.
Sokaktól hallottam hogy nem érdemes a nagyot behozni a kórházba látogatni a kistesót(?)
Kinek mi a véleménye ?
Ahol én fogok szülni ott csak egy ablakon keresztül lehet látni és “találkozni” a picivel.
#1.válaszoló…Így ettől nem félek
Ez biztos függ a gyerek természetétől.
Napra pontosan 2,5 év van a két lányom között. A nagy körmondatokban beszélt már, fel tudtuk készíteni arra, hogy változások jönnek.
Soha nem felejtem el azt az elolvadó pillantást, amivel a "nagy" nézett, mikor meglátta a tesóját a kórházban. 1 perc féltékenység nem volt később sem.
Hozzánk bejött (csak vele tudott a párom), a baba nem sokáig érdekelte, megnézte, tolta egy kicsit aztán feszt az ágyra akart felmászni a saras csizmájában...
2,5 év van közöttük
Nálunk 3,5 év a körülönbség. Az apjával bejött a nagy, eléggé meg volt illetődve, nézte a pici babát, láthatóan nem tudott mit kezdeni vele.
De másnap az oviban elmesélte hogy bent volt a kórházban megnézni minket és ő lett a nap sztárja 😆
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!