5 napja szültem,q kórházba kaptam hashajtót ami nem használt így kaptam kúpot is ami szintén nem használt és csak a kúp jött ki. De haza engedtek és azóta se tudok nagy wc-zni. Mit tudok tenni így szoptatás alatt?
Én is hazajöttem székelés nélkül. De csak azért, mert a szülésnél nem volt beöntésem és végigf...tam a szülőszobát. Nem volt azt követő napokban inger.
Stadalaxot vettünk a gyógyszertárban. Kíméletesebb, mint a többi, és nem szívódik fel az anyatejbe. Ezt mondták a gyógyszertárban, 1 szem segített is.
12#
Nincs laktóz problémám - voltam terhelésen, ellenben gyerekkorban volt tejfehérje érzékenységem.
Voltam emellett fruktóz terhelésen, itt 1 pont híján fújtam meg az alsó határt, 15 perc után rohantam a wc-re , a terhelés alatt 9x, 2 napig kifostam a lelkem.. hivatalosan negatív lett az eredmény.
2009 óta vannak bélproblémáim, 2014-ben az első terhességemnél jött ki a bélgyulladás aminek mai napig nincs meg az oka. 3 terhességem volt, mindhármat 3-3-3 bélgyulladással csináltam végig. A második csm másnapján a laevolactól lobbantam be, eleve egy 2 órás műtéten voltam túl, a 3.csm enyhe gyulladás mellett végezték, hát azt se kívánom senkinek.
2018-ban 1 hónappal a köldöksérv műtétem után olyan súlyos volt a gyulladás, hogy 6 nap alatt 10 kg fogytam. Akkor azt hittem nem érem meg a másnapot.
Folyamatosan gyulladáscsökkentőn élek.
Gluténra is papíron negatív vagyok
Tartottam már teljes tej diétát , mivel a középső lányom is tejfehérje érzékeny volt babakorban. Akkor is kaptam gyulladást ugyan úgy. Szedtem enzimet, változatlan volt minden.
Tartottam fruktóz diétát, az sem volt gyulladás mentes.
Lecseréltem a cukrot, de a xilit eritrin teljesen kicsinált.
Minden gyulladásnál más más étel volt, nincs benne rendszer. Az egyetlen ami többször előfordult az a káposzta, ezt már rég elhagytam.
Kerülöm a gombát, a hagymás ételeket is nehezen bírom.
2x toltam le egy 1 éves normix kúrát a gasztros dokim javaslatára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!