Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik hashajtó engedélyezett...

Melyik hashajtó engedélyezett szülés után, szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
még az osztályon vagyunk,várják a produktumot,de a parafinolaj nem hat,kúpot nem adnak,javasolták vegyek napi 2 gépi cappuchinot odalent.Nem értem miért szadizzuk a baba gyomrát ha 1kúp megoldaná,ti mit kaptatok?lemennék a gyógyszertárba.Mi nem megy át az anyatejbe?
2013. febr. 25. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk Stadalaxot adtak a kórházban.
2013. febr. 25. 11:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt azért hozzátenném, hogy csak másnap hatott, miután már amúgy is volt széklet. Egész nap a wcre rohangáltunk...
2013. febr. 25. 11:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem Levolac-ot adtak. De a "nagy dolog " nem jött, nem is akartak hazaengedni, hát füllentettem...
2013. febr. 25. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Stodalax. Azt mondták, kb 6-8 óra, de 2 óra után rohannom kellett.
2013. febr. 25. 12:05
 5/6 anonim ***** válasza:
én lemennék a patikába glicerines kúpért (nekünk azt adtak a kórházban)!
2013. febr. 25. 13:00
 6/6 xStefix ***** válasza:

Minden átmegy a tejbe, de ha "kell", akkor vegyél be valamit, max. ne egy teljes adagot. A Laevolac és a Guttalax biztosan jó, nekem az utóbbi segít inkább.

De ha van idő várni, akkor inkább egyél-igyál olyat, ami hajt, pl. tej, szilvalekvár, őszilé, teljes kiőrlésű kenyér stb.

2013. febr. 25. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!