Szoptatás alatt milyen hashajtó módszer alkalmazható?
Laevolac, Duphalac nem használ már, nem nagyon tudok wc-re menni, mi alkalmazható szoptatás alatt, ami HATÁSOS?
(A hatásos alatt azt értem, hogy a sok folyadékot meg az étrendet most hagyjuk ki, napi 3 liter folyadékot iszok, és igyekszem a kajára is odafigyelni, rostok, gyümölcs, szilvalekvár, joghurt, lenmagpehely, tejes kv megy, de nem vagyok vele előrébb sajna, konkrétan erre valami szer érdekelne. )
Guttalax csepp, mályva tea mehetnek.
De én is a glicerines kúpot ajánlom.
Nekem segít megindítani.
Továbbá jólehet zsíros krémmel picit benyúlni a zárógyűrűn belülre és bekenni, úgy könnyebven kicsusszan a produktum ha kemény, és nem sérti fel a végbeled.
Csoki, kakaó, banán, rizs kerülendő.
Tudom, hogy kerted étrendi javaslatot ne, de azért hátha ez is segít. Az egyik ami étel elbírja, keverj bele egy kanál olívaolajat. A másik egyel vajhalat, szuper has hajtó.
Illetve a magnézium szoptatás alatt is hasznos és van had hajtó hatása, ha esetleg nem szeded
Köszi, ezeket kipróbálom akkor.
Viszont a mályva teát azt olvastam, nem javasolják, mert a szennához hasonlóan méregtelenítő, és a babát is hajtja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!