Mi bajom lehet? Megállt a fogyásom és gyorsan elkezdtem hízni, pedig keveset eszem és napi 1-1.5 órát tornázok (erősítés, bicaj) A hasam puffadt, semmilyen hashajtó módszer (zöld tea, szilva) nem hat, pedig azzal talán sikerülne leadni egy keveset
Egyéb gond,h hullik a hajm,korpásodik a fejbőröm,hámlik a talpam és száraz a bőrem.
A pajzsmirigyem nagyobb a kelleténél,de a vérkép jó. Illetve ami nem (koleszterin,káliumszint) arra csak legyint a doki.
Tavasszal 3 havi kimaradás után a nőgyógyász felírt vmi bogyót,amitől megjött és azóta rendesen meg is van.nem tudom,h ez beleszámít-e de tényleg jó lenne tudni,h mi bajom van...
17 éves lány vagyok,157 cm és most már 55kiló :(
sajnos néha megesik(kb minden másnap)
de próbálok 6 után már nnem enni ill. ha eszek akkor még mozgok vmit
Talán candidára kellene egy szűrést csinálni. No meg talán normálisan enni. És ezt úgy mondom, mint egy állandó fogyókúrázó. Hidd el nekem, a fogyókúra nem azt jelenti, hogy nem eszel, hanem hogy megfelelő dolgokat eszel. Leállt az anyagcseréd baby!
A szervezeted pedig felélte a tartalékokat.
Szóval egyél sok zöldséget, barna kenyeret, sovány húsokat és tejterméket. Ha most 55kg vagy, akkor 55x22=1210-500=710kcal-t kell egy nap enned, így heti fél kg fogyást érsz el, de hangsúlyozom, enni kell!!!!
Egyébként nem értem, hogy 55kg-osan mért nem érzed magad jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!