Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a baj a programozott...

Mi a baj a programozott császárral? Miért kövezik meg azt, aki így akar szülni?

Figyelt kérdés

Ha nincs komplikáció és meg tudná szülni hüvelyi úton, de a császárt választja, bár nem tudom, ez legális e.

Miért akkora baj ez? Nem értek hozzá nem szültem még a közelében sem vagyok :D

2023. jún. 22. 06:31
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
81%

"Oké, csak akkor ha bármi gond van a gyerekkel később(magatartás, tanulás, autizmus stb) akkor ne az állami rendszerben akarja fejleszteni, a mi adónkból."

Na ez a legalja embertípus, de majd az élet visszaadja, és csak imádkozhatsz hogy rajtad csattanjon a karma ostora és ne a gyerekeden.

2023. jún. 22. 18:44
 32/39 anonim ***** válasza:
96%
29! Valószínűleg a te fejlesztésedet fizetjük az adònkbòl de talán a gyerekedét is. És igen, ha egy gyermeknek fejlesztésre van szüksége használják csak fel az én adómat, gyerektől én sosem sajnálom. Ennyi ésszel meg egy marék vízzel mehetnél ürgét önteni.
2023. jún. 22. 21:29
 33/39 anonim ***** válasza:
79%

De TÉNYLEG könnyebb a császár.

Kit zavar ha valaki azt kéri? Én is azért kértem, mert könnyebb és tényleg egy álom volt. Nem kellett sem vajúdnom sem szülnöm. Azóta is hálás vagyok a modern orvoslásnak, hogy van már ilyen lehetőség.

Akinek meg tetszik annak meg pont nem érdekel a véleménye.

Direkt fizettem magánban 1.5 milliót, hogy az legyen amit akarok és ne mások döntsenek helyettem.

Következőt is csak így vagyok hajlandó vállalni.

2023. jún. 24. 14:04
 34/39 anonim ***** válasza:
0%
32es, akkor is ha a gyerek az anyja hibájából szorul fejlesztésre, mert programcsászárt kér? Ha akkor tudott csak magára gondolni, akkor fizesse szépen saját zsebből a milliókat fejlesztésre, hiszen egyedül az ő hibája ami a gyerekével történt.
2023. jún. 24. 14:30
 35/39 anonim ***** válasza:
0%
30as, szerintem a 2-3 arányú beigazolódás eléggé egyértelmű eredmény. Mondjuk nekem mindegy mindenki azt tesz a gyerekével amit akar, csak ne az én adómból kezeltesse utána, hanem perkáljon szépen ha már tönkretette a gyerekét a saját kényelme miatt.
2023. jún. 24. 14:32
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Légyszi, írd le, hogy hogyan veszélyesebb a császár a babára nézve a természetes szülésnél!
2023. jún. 24. 16:03
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha a családverő agresszív alkoholista láncdohányost sem a mi adokból kell gyógyítani.
2023. jún. 24. 16:05
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes egy programcsászáros gyerek fejlesztéséről nem hallottam még, pedig a húgom konduktor.

Kérlek mesélj még a brutálisan veszélyes, tömegesen mozgásfejlődési és autizmust? okozó (aminek a mai napig nem tudják a kialakulás pontos okait) csúnya, gonosz programcsászárról :)

Amúgy ne izgulj, egyetlen szolgáltatást nem vettem igénybe állami egészségügyben az elmúlt évek, így a ha programcsászár miatt megnyomorodott gyerekem kell majd fejleszteni szintén magánba viszem. Boccs...

2023. jún. 24. 19:26
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

23-as, az általad felsorolt fejlett országokban alapvető a korszerű fájdalomcsillapítás természetes szülésnél. Nincs az, hogy órákat szenved a kiszolgáltatott nő és nem adnak EDA-t.

A magyar szülési körülmények mellett nem csoda, hogy sokan inkább a programcsászárt választják.

2023. jún. 25. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!