Mi a baj a programozott császárral? Miért kövezik meg azt, aki így akar szülni?
Ha nincs komplikáció és meg tudná szülni hüvelyi úton, de a császárt választja, bár nem tudom, ez legális e.
Miért akkora baj ez? Nem értek hozzá nem szültem még a közelében sem vagyok :D
"Oké, csak akkor ha bármi gond van a gyerekkel később(magatartás, tanulás, autizmus stb) akkor ne az állami rendszerben akarja fejleszteni, a mi adónkból."
Na ez a legalja embertípus, de majd az élet visszaadja, és csak imádkozhatsz hogy rajtad csattanjon a karma ostora és ne a gyerekeden.
De TÉNYLEG könnyebb a császár.
Kit zavar ha valaki azt kéri? Én is azért kértem, mert könnyebb és tényleg egy álom volt. Nem kellett sem vajúdnom sem szülnöm. Azóta is hálás vagyok a modern orvoslásnak, hogy van már ilyen lehetőség.
Akinek meg tetszik annak meg pont nem érdekel a véleménye.
Direkt fizettem magánban 1.5 milliót, hogy az legyen amit akarok és ne mások döntsenek helyettem.
Következőt is csak így vagyok hajlandó vállalni.
Érdekes egy programcsászáros gyerek fejlesztéséről nem hallottam még, pedig a húgom konduktor.
Kérlek mesélj még a brutálisan veszélyes, tömegesen mozgásfejlődési és autizmust? okozó (aminek a mai napig nem tudják a kialakulás pontos okait) csúnya, gonosz programcsászárról :)
Amúgy ne izgulj, egyetlen szolgáltatást nem vettem igénybe állami egészségügyben az elmúlt évek, így a ha programcsászár miatt megnyomorodott gyerekem kell majd fejleszteni szintén magánba viszem. Boccs...
23-as, az általad felsorolt fejlett országokban alapvető a korszerű fájdalomcsillapítás természetes szülésnél. Nincs az, hogy órákat szenved a kiszolgáltatott nő és nem adnak EDA-t.
A magyar szülési körülmények mellett nem csoda, hogy sokan inkább a programcsászárt választják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!