Mi a baj a programozott császárral? Miért kövezik meg azt, aki így akar szülni?
Ha nincs komplikáció és meg tudná szülni hüvelyi úton, de a császárt választja, bár nem tudom, ez legális e.
Miért akkora baj ez? Nem értek hozzá nem szültem még a közelében sem vagyok :D
Amiatt mert akkor én azt az anyát tájékozatlannak tartom.
Egy !!!!!indokolatlan!!!! császàr sokkal veszélyesebb és károsabb mind az anyàra, mind a babàra nézve, mint a hüvelyi.
Nem ez a könnyebbik út..
De a véleményemet megtartom magamnak.. így anonim leírom, mert kérdezted.
Nem szoktamnítélkezni. Inkább értetlenül àllok felette.
De a mindenàron hüvelyi felett is..
De miért kell lepontozni? Mert olyan világban élünk ahol vannak jogaink és lehetőségeink, nem mások döntenek a sorsunkról?
Nekem a gyerekem akarták elvenni a terhességem elején mert véreztem, meg azt gondolták nem fejlődik, miközben csak később fogant. Egy erőszakosabb rendszernél most nem lenne egy makk egészséges kislányom!
Ez Magyarországon szokás.
Egyébként az Unióban például Bulgáriában meg Romániában a legnagyobb a császár aránya, míg Svédországban, Finnországban és Franciaországban a legkisebb.
Magyarország is élmezőnyben van császár ügyben.
Szerintem nem kell ecsetelni, hol élnek értelmesebb emberek...
Itt Juliska utána olvas a neten, meg megkérdezi Pirikét, és aszerint dönt, az orvosnak meg kb mindegy, ha megfizetik.
Igen, már tiltott, de nem egy olyat ismerek, aki mégis "el tudta intézni".
Mindaddig semmi baj nincs vele, ha az magán és nem állami keretek között történik.
Egy indokolatlan költséges műtétet ne állami alapon finanszírozzanak, mikor így sincs pénze a kórházaknak. Ezzel egyedül az orvos jár jól, aki magánklinikaként használja az állami kórházat. Szerencsére ez a tendencia visszaszorulóban van, mert már feltűnt fentebb is.
"Miért kövezik meg azt, aki így akar szülni?"
Nem kell boldog-boldogtalannak elmondani, FB-oldalra kiposztolni, akkor biztos, hogy senki nem fog megkövezni, mert nem is fogja tudni.
Ezt a női logikát sose értem, hogy életetek minden részletét megosztjátok másokkal, aztán meg vagytok sértődve, ha a többi nő megjegyzést tesz rátok.
Nekem aztán mindegy ki hogy szül, soha meg se kérdeztem egy ismerősömet sem erről, ha nem magától mondta el.
Magam részéről 2 hüvelyivel a hátam mögött boldog vagyok. Rettegtem a császár gondolatától is. (Meg bármilyen műtéttől.) Anyám meg jajjogott amíg túl nem voltam rajta, neki 3 császára volt, fel nem tudta fogni, hogy én miért rettegek tőle. 😃
Ha az orvos vállalja, akkor vállalja.
Oké, csak akkor ha bármi gond van a gyerekkel később(magatartás, tanulás, autizmus stb) akkor ne az állami rendszerben akarja fejleszteni, a mi adónkból.
Akit érdekelnek erre vonatkozó tanulmányok, a PubMed-en megtalálja egy részüket.
29-es, ha majd 1:1 arányú összefüggést igazolnak a kutatások, akkor ugass ilyenről.
Meg ha minden dohányos, elhízott embert kizavarnak a kórházból, hogy ne a mi adónkból akarjon gyógyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!