Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a baj a programozott...

Mi a baj a programozott császárral? Miért kövezik meg azt, aki így akar szülni?

Figyelt kérdés

Ha nincs komplikáció és meg tudná szülni hüvelyi úton, de a császárt választja, bár nem tudom, ez legális e.

Miért akkora baj ez? Nem értek hozzá nem szültem még a közelében sem vagyok :D

2023. jún. 22. 06:31
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
42%

Amiatt mert akkor én azt az anyát tájékozatlannak tartom.

Egy !!!!!indokolatlan!!!! császàr sokkal veszélyesebb és károsabb mind az anyàra, mind a babàra nézve, mint a hüvelyi.

Nem ez a könnyebbik út..

De a véleményemet megtartom magamnak.. így anonim leírom, mert kérdezted.

Nem szoktamnítélkezni. Inkább értetlenül àllok felette.

De a mindenàron hüvelyi felett is..

2023. jún. 22. 09:01
 22/39 anonim ***** válasza:
78%

De miért kell lepontozni? Mert olyan világban élünk ahol vannak jogaink és lehetőségeink, nem mások döntenek a sorsunkról?

Nekem a gyerekem akarták elvenni a terhességem elején mert véreztem, meg azt gondolták nem fejlődik, miközben csak később fogant. Egy erőszakosabb rendszernél most nem lenne egy makk egészséges kislányom!

2023. jún. 22. 09:03
 23/39 anonim ***** válasza:
33%

Ez Magyarországon szokás.

Egyébként az Unióban például Bulgáriában meg Romániában a legnagyobb a császár aránya, míg Svédországban, Finnországban és Franciaországban a legkisebb.

Magyarország is élmezőnyben van császár ügyben.

Szerintem nem kell ecsetelni, hol élnek értelmesebb emberek...

Itt Juliska utána olvas a neten, meg megkérdezi Pirikét, és aszerint dönt, az orvosnak meg kb mindegy, ha megfizetik.

Igen, már tiltott, de nem egy olyat ismerek, aki mégis "el tudta intézni".

2023. jún. 22. 09:39
 24/39 anonim ***** válasza:
78%

Mindaddig semmi baj nincs vele, ha az magán és nem állami keretek között történik.

Egy indokolatlan költséges műtétet ne állami alapon finanszírozzanak, mikor így sincs pénze a kórházaknak. Ezzel egyedül az orvos jár jól, aki magánklinikaként használja az állami kórházat. Szerencsére ez a tendencia visszaszorulóban van, mert már feltűnt fentebb is.

2023. jún. 22. 09:42
 25/39 anonim ***** válasza:
94%
Jegyezd meg, hogy a nők gyűlölik egymást és minden lehetséges témában folyamatosan egymást licitálva okoskodkodnak, itelkeznek, beszólnak. Az anyaság témakörére ez hatvanyozottan igaz. Nő nőnek a farkasa. Ha ezt elfogadod, többé nem érhet meglepetés.
2023. jún. 22. 09:52
 26/39 anonim ***** válasza:
17%

"Miért kövezik meg azt, aki így akar szülni?"

Nem kell boldog-boldogtalannak elmondani, FB-oldalra kiposztolni, akkor biztos, hogy senki nem fog megkövezni, mert nem is fogja tudni.

Ezt a női logikát sose értem, hogy életetek minden részletét megosztjátok másokkal, aztán meg vagytok sértődve, ha a többi nő megjegyzést tesz rátok.

2023. jún. 22. 11:14
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem aztán mindegy ki hogy szül, soha meg se kérdeztem egy ismerősömet sem erről, ha nem magától mondta el.

Magam részéről 2 hüvelyivel a hátam mögött boldog vagyok. Rettegtem a császár gondolatától is. (Meg bármilyen műtéttől.) Anyám meg jajjogott amíg túl nem voltam rajta, neki 3 császára volt, fel nem tudta fogni, hogy én miért rettegek tőle. 😃

Ha az orvos vállalja, akkor vállalja.

2023. jún. 22. 14:26
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval nagyon egyetértek, kivéve ha csak a császárra gondol. Hüvelyi szülést se teregessen ki senki sehova. Megdöbbentő néha hogy milyen szaftos részleteket kommentelnek nők névvel, fotóval, férjjel az adatlapjukon. Nagyon égő.
2023. jún. 22. 14:26
 29/39 anonim ***** válasza:
0%

Oké, csak akkor ha bármi gond van a gyerekkel később(magatartás, tanulás, autizmus stb) akkor ne az állami rendszerben akarja fejleszteni, a mi adónkból.

Akit érdekelnek erre vonatkozó tanulmányok, a PubMed-en megtalálja egy részüket.

2023. jún. 22. 17:11
 30/39 anonim ***** válasza:
97%

29-es, ha majd 1:1 arányú összefüggést igazolnak a kutatások, akkor ugass ilyenről.

Meg ha minden dohányos, elhízott embert kizavarnak a kórházból, hogy ne a mi adónkból akarjon gyógyulni.

2023. jún. 22. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!