Mi a baj a programozott császárral? Miért kövezik meg azt, aki így akar szülni?
Ha nincs komplikáció és meg tudná szülni hüvelyi úton, de a császárt választja, bár nem tudom, ez legális e.
Miért akkora baj ez? Nem értek hozzá nem szültem még a közelében sem vagyok :D
Mert imádunk belepofázni a másik életébe, és megmondani hogy mi a jó.
Nekem két hüvelyim volt, az első hosszú és egy borzasztó nagy kín, nehezen regenerálódtam utána. A mellettem fekvő császáros látványosan gyorsabban szedte össze magát. Nagynéném kettőt szült császárral, simán regenerálódott és a gyerekeknek sincs kutyabaja sem. Az én gyerekem meg hipoxiás lett a nagy biztonságos és dejóagyereknekahüvelyi közben, alig volt és van folyamatosan bő félév lemaradásban a nagymozgások terén a kortársaihoz képest.
A második gyorsan és simán született, na igen, arra azt mondom hogy megérte a pvn, de ez a hüvelyi szülés fétis számomra az első szülésem után megdőlt... Mindegyikkel pórul lehet járni.
#12, nem is a magának operálás volt a lényeg, hanem az, hogy hogy tudna már bárki is orvos beleegyezése nélkül császároztatni, ha egyszer orvos végzi el? 😃
Lenyegtelen, ha valaki szeretné, és megoldható, vagy indokolt, hadd szüljön ahogy akar. Bárkinek, akit zavar jobb vagy rosszabb tőle? Nem hinném.
15, hol van szó arról, hogy a beleegyezése nélkül?
Segítek.
Van egy eü helyzet, ez a bokatörés-terhesség.
Van egy megoldási módja, az a műtét-szülés.
A megoldási módok mindkét esetben többfélék, de az ezek közti választás nem a beteg komeptenciája, mert orvosi indokok szólnak egyik vagy másik mellett.
Nem te döntesz, hogy Billroth I vagy II; hogy hálóval vagy anélkül operálják a sérved. A szülés pedig ezektől nem különbözik ebben a tekintetben. Ha van orvosi indok, sectio, ha nincs, nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!