Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csak a félelem, vagy megérzés...

Csak a félelem, vagy megérzés hogy ugygondolom elöbb fogok szülni?

Figyelt kérdés
33,2hetes vagyok ,tegnap voltam dokinál es ninden rendbe hála az égnek csak még faros a baba,napok ota arra gondolok es arrol is álmodok hogy megszületik a babám es elöbb mint ahogy ki vagyok irva,es eddig még nem de pár naja íngerült vagyok dagadnak a lábaim kezeim alig kapok levegöt!vagy csak a tudatalattim dolgozik hogy jo lenne már tulleni a szülésen?!
2008. dec. 30. 13:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is borzasztóan féltem a koraszüléstől.

Elolvastam róla mindent, megnéztem a youTubon minden ezzel kapcsolatos videót.

Teljesen bepánikoltam.

Most 39. hétben járunk és most pedig a túlhordástól félek.

Szóval szerintem ez "csak" aggódás, túlzott félelem - főleg, ha az orvos szerint rendben van minden.

2008. dec. 30. 13:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 33+4 vagyok, és nekem is dagadnak kezeim, lábaim, én is alig kapok levegőt, de sajnos ez jellemző erre az időszakra. Egyáltalán nem gondolnám, hogy előbb fogok szülni.

Pedig én is már szeretném visszakapni a régi testemet, no és persze a karomban tartani a babát :-)

2008. dec. 30. 14:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
sztem ezzel legtöbben így vagyunk vége felé egyre több aggodalom...de én megéreztem h a kiírtig tuti nem fogom vinni, így épp 3 héttel hamarabb épp 37 hetesen szültem minden rendben volt, s cseppet sem bánom h a legvégét kihagytam aterhességnek nekem épp elég volt ennyi::)persze átélném százszor is::)
2008. dec. 30. 14:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia én 40,3 hetesen szültem.Délután még nstn voltam de egész nap számláltam neki,hogy ma megszüllek kisfiam-és láss csodát:éjfélre bent voltam a kórházban
2008. dec. 30. 14:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ez a félelem 99% megvan a kismamákban.Én végig aggódtam az egészet és végül40+3 szültem.

Boldog babavárást!!!

Egészséges babócát!!!

Boldog új évet neked!!!!

2008. dec. 30. 15:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is így érzem! Most leszek pénteken 36 hetes és már hetek óta úgy érzem nem marad bent január 30-ig. Kezdem azt érezni hogy ez nem egyedi probléma. Biztos azért van mert ahogy írtad is a tudatalatti melózik. Én azért bízom benne hogy nem hordom túl mert amiket itt olvastam már nem is vagyok olyan biztos hogy korábban jön.

Boldog babavárást és babázást mindenkinek és természetesen Boldog Újévet!

2008. dec. 30. 18:48
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat,azthiszem kezdek pánikolni,hát majd elöbujik a fiamha ugy akarja nemde!?mindenkinek jo egészséget,boldog babavárást,babázást,könnyü szülést, és persze boldog ujj évet!
2008. dec. 30. 18:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
En nagyon féltem a koraszuléstol, mivel pont akkoriban járt így a barátnom is...Emellett a 30. héttol magas vérnyomásos voltam, ijeszgetett a belgyogyász is, hogy úgysem bírom ki végig, voltam kórházban is, és mégis, 5 nappal eloztem meg a dátumomat:) Ez az aggodás szerintem bennunk van, de nem szabad túlzásba vinni! A fulladás normális lehet ilyenkor, enyhébb vizesedés is,(azért figyelni kell rá) ugyhogy nyugi!:)
2008. dec. 30. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!