Mit éreztettek amikor mentetek szülni? Félelem, vagy
izgalom?
1/14 A kérdező kommentje:
Ez olyan érdekes, mert amíg a babát vártam én is féltem. Aztán, amikor megindultak a fájások, már nem is volt idő ezzel foglalkozni, se nem izgultam, se nem féltem. Annyira természetes volt az egész! Így utólag. :))
2010. ápr. 16. 17:50
Én azt hittem pánikolni fogok, de valamiért teljesen természetesen éreztem magam!Olyan kézenfekvőnek tünt minden mikor elfolyt a vizem, stb! Mikor terhes voltam, azt hittem ebben a helyzetben elkap az ideg, félelem, rettegés, de nem!Totál nyugodt voltam!Még a vajúdás alatt sem volt bennem semmi olyan hogy " Úr Isten most mi lesz!"
Teljesen nyugodtan türelmesen vártam hogy láthassam a babám, pedig 15 órát vajúdtam!
Amikor eljön az idő nem fogsz arra gondolni hogy ideges legyek, vagy izgatott!Arra öszpontosítasz hogy mindent jól csinálj, hogy minél hamarabb kint legyen az a baba!
2010. ápr. 16. 17:52
Nagyon izgatott voltam,hogy minden rendben fog-e zajlani,de hála istennek minden rendben volt,mid két lányom születésénél!Nekem végig azon járt az agyam,hogy ha a babám végig tudja csinálni,akkort nekem is muszáj lessz, hisz ugyan olyan fájdalmas lessz neki is, mint neked,és a végén mindenért kárpótolni fog,hidd el,túl leszel rajta mint mindenki más,és nem lessz időd félni!Boldog Babavárást!
2010. ápr. 16. 17:54
én befostam,mert váratlanul és gyorsan jött:) még gyorsan dobtam ide egy üzit,hogy megyek szülni, aztán huss berohantunk a kórházba de csak jó pár óra múlva lehettünk már 3asban:)
Nemis tudom, féltem de nem is ,fura volt,nemigen tudtam gondolkozni,mert nem volt idő:D de azért az bennem volt míg meg nem indultak a fájások,hogy most tuti meghalok:D
2010. ápr. 16. 17:56
Én a férjemet nyugtatgattam. A víz folyt el, fájásaim nem voltak, még másnap délután sem. Addig teljesen jó kedvem volt.
(Bocsánat, hogy javítok, de a lesz egy sz-szel írandó.)
2010. ápr. 16. 18:15
En mikor mentem szülni fajdalmat ereztem de nagyon!!!Az izgulas meg a feles valahogy eltünt!!!
2010. ápr. 16. 19:30
Szia! Én nem éreztem se izgalmat, se félelmet. Előtte való napokban már azt mondogattam hogy nem is akar kibújni a kisfiam. Aztán amikor hajnalban felébredtem és elfolyt a magzatvíz olyan nyugalom lett úrrá rajtam hogy el sem hittem hogy én vagyok. A párom meg olyan ideges volt, hogy azt hittem hogy elájul mire besétálunk a kórházba.( kb. 200 méterre lakunk).
2010. ápr. 16. 21:37
Hát engem nagyon váratlanul ért. Első baba nem tudtam milyen lesz. Párom lefeküdt este későn jött haza a munkából. Nekem persze el kezdett folyni a magzatvíz. Hirtelen nem mertem elhinni, hogy ez most tényleg az??? Na a férjem rohant a kocsiért én addig letusoltam de a lábaim iszonyatosan remegtek! Ja és valahogy nagyon fáztam! De a kórházban megnyugodtam, mikor a szülésznő felvett és ellátott! addig izgatott voltam nagyon. A másodikkal máshogy lesz, mert már tudni fogom mit hogy.
2010. ápr. 16. 21:54
Félelem és izgalom, mindkettő. Nekem is remegtek a lábaim :-)
A fő érzés az volt, hogy hurrá, végre, végre!!! :-)
2010. ápr. 16. 22:09
Kapcsolódó kérdések: