20. héten járó kismamik hogy érzitek magatokat? én most
pénteken leszk 21 hetes és hát nagy az izgalom.
Figyelt kérdés
Már túlvagyunk a félidőn hamar elment de majd szerintem innen belassul, ti dolgoztok? Ha igen milyen munkakörben és mennyit, meddig?Mekkora a pocakotok?
2011. febr. 8. 12:51
1/7 anonim válasza:
Szia.Én holnap leszek 20hetes,és már 3éve nem dolgozom:-),mert itthon vagyok a kisfiammal aki már 2.5éves.A "tesó"is kisfiú lesz,és igen már látszik a pocakom,nem nagy de nagyobb mint az első babával volt ennyi idősen.Már kb. a 16.héttől érzem mozogni,de igazán minden nap csak kb.2hete.Rosszullét nem volt,nincs is rá időm,hogy magammal foglalkozzak,a kisfiam kitölti az összes időmet.Ilyenkor szundizik du.akkor van időm magamra,meg pihizek.Nagyon gyorsan elrepült ez a 20hét,kb.2kg híztam eddig.És te?Mit vártok?
Üdv
2011. febr. 8. 13:09
2/7 anonim válasza:
Sziasztok én ma töltöttem be a 19.hetet,a hasamat már ismerősök megjegyzik,sajnos már 7kg-t híztam,pedig vigyázok.
Én itthon vagyok.Nekem nagyon gyorsan eltelt ez az idő,remélem a másik fele is ilyen gyorsan elszalad majd!:-)
2011. febr. 8. 13:16
3/7 anonim válasza:
Szia!Én vasárnap lépek a 20.hétbe.A babám is meg én is jól vagyunk.Bár én a 12.hétig nagyon szenvedtem.Folyamatos rosszul létek,hányinger.
Kislány lesz a drágám.A 17.héttől mocorog folyamatosan.Pont ilyen tájban szokott ébredni és este 9-ig érzem őt,aztán gondolom megint alszik.Én nem dolgozom,amint kiderült,hogy kismama vagyok(6 hetes),beteg állományban vagyok.Fizikai munkát végzek,ládákat emelgetek és állok egész nap,és a levegő sem éppen egy kismamának való.
És ti jól vagytok?
Tudjátok már milyen nevet adtok a babátoknak?
2011. febr. 8. 13:27
4/7 anonim válasza:
Én csütörtökön leszek 21 hetes, sajnos a párom hazahozott valami vírust, azzal szenvedek, én sem dolgozom, a kisfiammal vagyok itthon, most lesz 2 éves, nekem a pocakom nagyobb mint az előző terheségemnél, egyébként jól érzem magam magam, sokat ficánkol a baba, így gondolom ő is.
2011. febr. 8. 14:14
5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok először is köszönöm a válaszokat!Én 3 kilót híztam eddig mondjuk alapból nem vagyok egy sovány alkat de már látszik a pici szépen kerekedek.Sajnos a nemét még midíg nem tudjuk de a nevek már megvannak lány: Édes Katrin fiu: Édes Dominik.Rosszuléteim szerencsére nem voltak semmi csak egyszer volt hogy megszédültem és hányingerem lett na onnan tudtam is már hogy baba van másnap megcsináltam a tesztet és hát igen baba volt biztonság kedvéért csináltam még azon kívül 2őt és bejelentkeztem az orvoshoz!:) Mi nagyon szeretnénk ha kislány lenne bár a megérzésem az hogy fiu lessz.De mindeggy mert ha egészséges akkor semmi más nem számít.Én a 17. héttől érzem a bébibogyót mocorogni bár most hogy volt ez a melegebb idő egy kicsit be volt lassulva de mindíg adott magáról jelet:) Ti vettetek már valamit a picinek?Nekünk már lassan minden megvan már csak cumisüveg sterilizálót kell vennünk meg még pár textílpelust ja és még ki kell festenünk majd a babaszobát.
2011. febr. 8. 15:26
6/7 anonim válasza:
13:27-es vagyok
Igen vásárolgattunk egy két dolgot.Néhány rucit és kis cipőt vettünk,meg egy nagyon aranyos játszószőnyeget,és egy cumit is.De a nagyobb dolgokat még nem,de lassan.Március elején szeretnénk 4D-re menni,utána gondoltuk,hogy akkor komolyabban neki állunk vásárolgatni.
Akkor te mindenből olyan színt vettél ami kislánynak és kisfiúnak is jó?
2011. febr. 8. 15:42
7/7 A kérdező kommentje:
igen minden holmi amit vettem a babócának az uniszex de nekem a babakocsi a kedvencem nagyon jó nagy és könnyü spot kocsivá illetve mózeskosarassá is állítható teljesen dönthető előröl hátulról tolható és hát igazából nekiálltunk már nagyon az elején vásárolni mert egybe nagyon sok kiadás lett volna így amikor bejött egy kis pénz vettünk valamit.ruhákból nem kelett sokat venni mert nővérem is uniszexet vett mindenből így nagyon sok olyan ruhálya van amit rá sem adott unokahúgomra azt odaadja de végül is mindenből új van a pocaklakónak.még kell vennem karmolás elleni kiskesztyűt addigra mire megszületik:)vettem 2 db cumit az egyik az tommy tippee a másik avent illetve ugyan úgy cumisüveget is de azt halottam hogy a tommy tippee az nagyon jó mert olyan mint az anyai mell és így a ciciről sem szokik le:)egy darabig
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!