Mit éreztettek amikor mentetek szülni? Félelem, vagy izgalom?
Szia!
Én 2009 augusztusában szültem és nagyon izgatott voltam d volt bennem valami félelem is.Mikor a kiirt időpot eljőtt akkor kőzőlte velem a ctg-készitő hőly hogy lehet ma szülni is fogok.Felhivtam a szülésznümet hogy vannak fájásaim de rendszertelenek.Azt kaptam tőle válszul hohy ha ugy érzem hogy biztonágos lenne még egy ctg akkor találkozunk este 7-kor a szülészeten.Be is mnetem de akkor már sürüben jőttek a fájásaim.Már nem is mentem utána haza mert nem sokkal rá ben el is folyt a magzat vizem és másnap reggel 08:45-kot a kezeim mőzőtt volt a kislányom.Boldog két nap volt.
:D Én már akkor benn feküdtem a kórházban vagy másfél-két hete. Nyitva voltam, a baba csak nem akart jönni, kivárta az idejét.
Láttam sok ideges, izgatott, félő anyukát. Néha elkapott a vizsgálatok alatt a pánik amikor igen fiatal anyukák jajveszékeltek a vajúdóban.
Aztán jött az én kicsikém. Mikor beindultak a fájások el sem akartam hinni, hisz az orvosok már sok mindennel (szülésbeindítás, oxitocin, "megvakarásztak") próbálkoztak mégsem indult be a szülés.
Vigyorogva mentem a vajúdóba, hogy kb 2 perces, vagy még sűrűbb fájásaim vannak. Olyan izgatott voltam, hogy csak na. Mondták a szülésznők, hogy ilyent még nem láttak, hogy valaki örül a fájdalomnak, miközben a tű majd leugrik az nst gépről.
20 perc alatt megvolt a baba az első fájástól kezdve, még szegény apuci sem ért be. :) Én meg vígan fecserésztem, meg vigyorogtam mint aki megkergült még akkor is, amikor varrtak. (Nagyon szétnyestek, esett a baba szívhangja egyben kellett kinyomni, így ugrott a gátvédelem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!