Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van a távolabbi ismerősi...

Van a távolabbi ismerősi körben egy nő, aki "nem tudott" a terhességéről, még a férje sem. Egy parkolóban született meg a baba, kórházba indultak, mert nagyon rosszul lett az anyuka. Második gyerek. Van ilyen?

Figyelt kérdés
Latszott a terhesség, mert volt aki rakerdezett fiú vagy lany lesz. Értetlen tekintet volt a válasz. Dohányzás, alkohol fogyasztas vegig volt a várandósság alatt. Teljes mértékben gondozatlan terhesség volt, a baba kicsi súllyal született. Gyámhatóság ment a kórházba.

2023. máj. 25. 23:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
37%

Ez számomra is felfoghatatlan. Nekem mindkét gyerekkel akkora volt a hasam, hogy alig fértem be a házba, hogy lehet ezt nem észrevenni? Persze biztos más testalkat, de az ember csak ismeri a saját testét. Végig menstruált? Hallottam ilyen extrém eseteket is. És nem rúgdosott a baba? Nekem olyan intenzíven mocorgott, hogy esküszöm láttam a hasamon, hogy ez itt egy térd, ez meg egy könyök.

A védőnő nekem azt mondta, hogy azokon a nőkön nem szokott általában látszani, akik titkolják a környezetük előtt a terhességet. Tehát én is azt gondolnám, hogy a nő pontosan tudta, csak félt a férfi reakciójától, ezért titkolta. Állítólag ilyenkor pszichiésen nem olyan nagy a pocak.

jan. 6. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!