Van a távolabbi ismerősi körben egy nő, aki "nem tudott" a terhességéről, még a férje sem. Egy parkolóban született meg a baba, kórházba indultak, mert nagyon rosszul lett az anyuka. Második gyerek. Van ilyen?
2 terhesség után nekem ez valahogy a lehetetlen kategória.
(Pedig nem vizesedtem, nem voltak rosszulléteim az elején, nem voltam kövér és "csak" 4-6kg-t híztam velük. De mikor az utolsó hónapokat jártuk és már minden mozdulatukat a bordámban éreztem, na az nem volt észrevehetetlen).
Amúgy mamám is és anyám is volt így.
Nevelőapám anyja elment dokihoz, hogy nincs vérzése 3 hónapja. A doki uh-val megállapította, hogy faganatos a mama. 3 hónap múlva a kontrollon a doki megállapította, hogy sokat nőtt a daganat, azonnal műtét kell. Végül egy másik doki a műtőasztalon állapította meg, hogy 8hónapos terhes. És a mama addig azt hitte daganata van. Pedig elötte kihordott 2 gyereket már (igaz 20 és 22 éve).
Anyám 2xis bejátszotta, hogy nem tudta hogy terhes. Csak akkor vette észre, mikor már 7 és 8 hónaposok voltak. Nyílt titok, hogy tudott róla, nem is véletlen terhességek.
7: és észre is vetted, nem? Amúgy meg az igénytelenség/tudatlanság netovábbja, ha rendszertelen menzesz és védekezés nélküli szex mellett nincs rendszeresen elsütve egy-egy terhességi teszt. Vagy nem tudom, nálam ez már a tudatlan kategória.
És tényleg ez az egyik leggyakoribb eset, hogy szimplán csak b...szik az anyuka a saját egészségére és testére.
Védekeztünk mindig óvszerrel.
Sohasem volt olyan, hogy ne, szóval eleve érdekes hogy lettem terhes. :)
Vannak érdekes sztorik na maradjunk annyiban. De mint írtam elsütöttem egy terhességi tesztet, minden tünet nélkül.
De nem lett belőle tragédia amúgy sem, vállaltuk, már 5 éves :)
A 12 hetes genetikát még pont időben meg tudták csinálni, előtte meg nem maradtunk le semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!