Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van a távolabbi ismerősi...

Van a távolabbi ismerősi körben egy nő, aki "nem tudott" a terhességéről, még a férje sem. Egy parkolóban született meg a baba, kórházba indultak, mert nagyon rosszul lett az anyuka. Második gyerek. Van ilyen?

Figyelt kérdés
Latszott a terhesség, mert volt aki rakerdezett fiú vagy lany lesz. Értetlen tekintet volt a válasz. Dohányzás, alkohol fogyasztas vegig volt a várandósság alatt. Teljes mértékben gondozatlan terhesség volt, a baba kicsi súllyal született. Gyámhatóság ment a kórházba.

2023. máj. 25. 23:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%
10 valami csak feltűnt,ha védekeztetek is,nem volt tünet,mégis csináltál tesztet.
2023. máj. 26. 09:04
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
Ez volt a szokásom, pár havonta csináltam a rendszertelen menzesz miatt egyet.
2023. máj. 26. 09:06
 13/21 anonim ***** válasza:
46%
De látod,azért pár havonta csináltál tesztet.Az akinek rendszertelen a menzesze,vagy nincs is,és él némi életet,soha meg sem fordul a fejében hogy mi van,ha...?Meg mondom,nekem azért az hihetetlen,hogy semennyit nem nől a hasa,az meg végképp,hogy nem érzi mozogni.Hát az összes szervezet szétrúgták.Az éves rákszűrés, nőgyógyászati kontroll is mindenkinek aki így járt, pont kívül esett ezen az időszakon.Ez nekem nagyon hihetetlen.
2023. máj. 26. 10:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Mint írtam, sosem éreztem mozgást.

Mikor 38 hetesen kórházban voltam is írni kellett volna a magzatmozgást, adtak egy papírt, nem is tudtam arra sem mit írni. Elől fekvő méhlepény volt. Szóval ha hiszed ha nem, nem biztos hogy szétrúgja az összes szerved..

De általában ezek alsóbb társadalmi rétegben élő emberek, eleve nem járnak nőgyógyászhoz soha. Nem hogy terhességi tesztet, némelyik tampont vagy betétet se látott életében. Multkor láttam egy roma kiscsajt, mellettem ült a vonaton, crop topban, ott beszélte mesélte a mellette ülővel hogy, 5 hónapos terhes már. Olyan lapos hasa volt, mint nekem óvodàs koromban se kb 😅

Szóval nem gyakori, de el tudom képzelni, hogy ilyen megesik.

2023. máj. 26. 13:06
 15/21 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem te akkor a fehér holló esete vagy.Biztos van ilyen,de inkább más az ok,és tagadják hogy tudták róla,vagy tényleg annyira buták(már elnézést)hogy nem is tudják mi miért lehet.
2023. máj. 26. 13:16
 16/21 anonim ***** válasza:
50%
Tavalyig meggyőződésem volt, hogy ilyen nincs. Aztán egy ismerős egyetemista lány nyári munkán lenyomott egy éjszakai műszakot, reggel lezuhanyozott, buszra szállt és elindult a szomszéd városba állásinterjúra. A buszon lett rosszul. Leszállva a buszról hívtak hozzá mentőt. A mentőben tudta meg, hogy babája lesz és órákon belül. Ő a szüleivel élt, sem ő maga, sem a szülei, sem mi, a baráti kör nem vettük észre. Pár gramm híján 2 kg-os volt a baba. Egészséges, szép.
2023. máj. 29. 18:14
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
16 igen,és rendszeresen menstruált,úgy ahogy szokott,nem volt soha rövidebb,hosszabb,kevesebb a vérzés,soha nem érzett mozgást,nem volt se székrekedése,se hányingere,és pont egyszer se volt nőgyógyásznál.Se a melle,se a hasa nem változott egy picit se.Nyilván ezt külső szemlélő nem kell hogy észrevegye,de magamon látom,ha más.Ha pedig rendszertelen,vagy nincs valakinek menzesze,de él nemi életet, akkor felelőtlenség ha nem csinál havonta tesztet.Szóval megint ott tartunk,hogy valamit biztosan észre lehett volna venni,csak vagy nem akarta,vagy b@szott a saját egészségére is.Azt is hagyjuk,hogy valaki rendesen védekezik is,és pont vele történik meg,hogy nem lesz 100%os a védelem,és becsúszik a baba,és pont ő az,aki nem veszi észre.Nem mondom,hogy nem fordulhat elő,csak azt,hogy nagyobb a valószínűsége,hogy vagy nem is védekezett,vagy nem jól,és tagadja magának is,vagy tényleg buta,vagy sz@rik rá,majd lesz valami.
2023. máj. 30. 08:40
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és ha nincs,vagy rendszertelen a vérzésem, akkor még pláne járok nőgyógyászhoz legalább félévente.
2023. máj. 30. 08:41
 19/21 anonim ***** válasza:
41%

Az élet az ma csodás dolog

És én hozzá idomulok

Ezért vagyok őrült, kicsit őrült,

2023. máj. 30. 21:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Kedves 6-os. Hány eves a nagymamád hogy már ultrahanggal vizsgálták? Mert csak a 70-es évektől van ultrahang,nalunk 79-től. Vagy merre él? Ott volt már korábban is?
2023. jún. 9. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!