Van a távolabbi ismerősi körben egy nő, aki "nem tudott" a terhességéről, még a férje sem. Egy parkolóban született meg a baba, kórházba indultak, mert nagyon rosszul lett az anyuka. Második gyerek. Van ilyen?
Mint írtam, sosem éreztem mozgást.
Mikor 38 hetesen kórházban voltam is írni kellett volna a magzatmozgást, adtak egy papírt, nem is tudtam arra sem mit írni. Elől fekvő méhlepény volt. Szóval ha hiszed ha nem, nem biztos hogy szétrúgja az összes szerved..
De általában ezek alsóbb társadalmi rétegben élő emberek, eleve nem járnak nőgyógyászhoz soha. Nem hogy terhességi tesztet, némelyik tampont vagy betétet se látott életében. Multkor láttam egy roma kiscsajt, mellettem ült a vonaton, crop topban, ott beszélte mesélte a mellette ülővel hogy, 5 hónapos terhes már. Olyan lapos hasa volt, mint nekem óvodàs koromban se kb 😅
Szóval nem gyakori, de el tudom képzelni, hogy ilyen megesik.
Az élet az ma csodás dolog
És én hozzá idomulok
Ezért vagyok őrült, kicsit őrült,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!