Ket nullas vercsoportu szulonek,lehet e mas vercsoportu a szuletendo gyermeke?
Fény alá tették, igen, de végül időben hazaengedtek, mert lement az érték. Infúziót nem kapott. Azt ajánlották, hogy vigyük napra,de a tört napfény is elég. Pár hét alatt átment, mármint mire teljesen fehér lett a kicsi. Szerencsére más probléma nem volt.
Mi is tervezünk még babát, ez sajnos benne van a pakliban, a babák egész nagy százaléka besárgul, de ez az esetek legnagyobb többségében maradéktalanul elmúlik.
Nekem annyit nem volt azért fény alatt, így rendesen szoptattam. 3 éves koráig szoptattam, és 6 hónapos koráig kizárólag anyatejes volt.
Tehát ne ijesszen el, hogy legközelebb is ez fog történni veled.
Szinte minden gyerek besárgul, csak nem egyforma mértékben. Nem a vércsoporthoz van köze, maximum megfigyelték, hogy egyes vércsoportoknál nagyobb eséllyel lesz intenzívebb a sárgaság.
A sárgaság azért alakul ki, mert magzati korban sokkal több vörösvértestünk van, amire a születés után már nincs szükségünk, ezért a fölösleges vértestek szétesnek, és ennek következtében sárgul be a bőr. Akinek magasabb volt ez a vvt szám, annak a sárgaság is erősebb lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!