Ket nullas vercsoportu szulonek,lehet e mas vercsoportu a szuletendo gyermeke?
Figyelt kérdés
2023. máj. 23. 11:01
11/29 Bogica0616 válasza:
Én B negatív vércsoportú vagyok, apa A plusz. A gyerek pedig 0 pozitív. Aposom ilyen vércsoportú, de nem tőle van. 🤣
12/29 anonim válasza:
0x0 az 0. Ez a genetikában jelen esetben ìgy van.
13/29 anonim válasza:
11 akkor ezek szerint te B0 vagy, a gyerek apja pedig A0. Így természetesen lehetséges.
14/29 anonim válasza:
11
Senki nem vitatta, hogy 2 nem 0-àsnak lehet 0-as vèrcsoportù gyereke
15/29 anonim válasza:
Két 0-ás vércsoportúnak tényleg csak nullás lehet. Én 0 rh+ vagyok, férjem B rh+, a gyerek is B rh+ lett, de ezt még a nőgyógyász is előre megmondta, hogy 80 százalék ez lesz a vércsoportja. Azért ezeket a dolgokat NAGYJÁBÓL ki lehet számítani.
16/29 anonim válasza:
Mi 0 sak vagyunk a ferjemmel es mindket gyerek 0as lett. Mind a negyen. :) fiuk +,mi nagylanyommal rh -.
17/29 anonim válasza:
15ös: lett gond a picivel szülés után? Besárgult egy naposan? (Ha kéred, részletesebben leírom, hogy miért kérdezem, de fontos lenne tudnom.)
18/29 anonim válasza:
17: igen, besárgult. De aztán átment rajta. Egészséges, okos, ügyes leányzó.😁
20/29 anonim válasza:
Mennyire? Fény alá kellett rakni? Az AB0 összeférhetetlenség miatt kérdezem. (Nem, ez nem az rh összeférhetetlenség, amit néznek.) En is nullás vagyok, a baba pedig a férjem vércsoportját örökölte. Erősen besárgult, több nap fény és infúzió kellett. Az orvos azt mondta, hogy ez a nullás vércsoportú anyáknál lehetséges, ha a baba az apja vércsoportját örökli. Tervezzük a következőt és azért érdeklődtem, hogy mennyire gyakori, mindenkivel előfordul-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!