Kinél mikor indult be a szülés? Beszélgessünk kicsit :)
37+3 hetes vagyok, türelmetlenül várom / várjuk már a picit 🥰
Kinél mikor indult be a szülés, hány hetesen? Nem bánnám már ha a napokban előbújna, már ez a "pár nap" május 16.-ig (mivel akkorra vagyok kiírva) is nagyon sok a számomra. Első terhesség. Szívesen elolvasom a ti tapasztalataitokat, kinél hogyan alakult az első terhesség 😊
Nekem 40+2 napra indult magától. Azon a héten kellett(volna) minden nap mennem nst-re és mondta a dokim, hogy ha a héten nem indul meg magától, akkor köv.héten indítanak. Eléggé izgultam, mert nagyon nem szerettem volna indítást. A reggeli nst már mutatta a fájásokat, mondta is az aszisztens, hogy hát itt mutataja a gép a fájásokat nem érzem? Én meg néztem rá, hogy hát nem 😃 hazafele a kocsiba éreztem először, de fogalmam sem volt, hogy ez az lehet-e, mert nekem kb mindenki azt mondta, hogy olyan lesz mint a mensi görcs csak erősebb. Na nekem köze nem volt hozzá. Egyáltalán nem görcsölt a hasam, hanem a méhszájamba nyilalt folyamatosan. Délután fél 2kor kezdett sűrűsödni, de akkor még össze vissza volt, nem voltak szabályos fájások. Én tökre azt hittem, hogy biztos csak jósló. Még neki álltam takarítani 😃 akkor már volt, hogy le kellett guggolnom annyira rossz volt.
Aztán elmentem zuhanyozni, hogy megnézzem elmúlik-e vagy sem. Egy 20 percig kb semmi nem volt, mondom jól van akkor ez csak jósló volt. Aztán olyan szabályos 6-8 perces fájások jöttek, hogy akkor már hívtam a férjem, hogy szerintem induljon, mert itt valami lesz (50 perc volt kocsival az út) olyan 16:45körül értünk oda, akkor már 2 ujjnyira nyitva voltam. Este 21:00-re meg is lett a lányom.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat is, szívesen olvastam őket :)
Remélem könnyű lesz a szülésem, május 16-ra vagyok kiírva 😊
23-as
Könnyű szülést kívánok neked is! ♡
Mikorra vagy kiírva?
Én május 9. De egyelőre még semmi jele. Első baba és izgulok rendesen miatta.
Könnyű szülést neked is:)
27-es
Hát én is pont ettől félek, sőt, nagyon is félek attól hogy itt lesz már végre a május 16 és semmi jel nem lesz 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!