Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinél mikor indult be a...

Kinél mikor indult be a szülés? Beszélgessünk kicsit :)

Figyelt kérdés

37+3 hetes vagyok, türelmetlenül várom / várjuk már a picit 🥰

Kinél mikor indult be a szülés, hány hetesen? Nem bánnám már ha a napokban előbújna, már ez a "pár nap" május 16.-ig (mivel akkorra vagyok kiírva) is nagyon sok a számomra. Első terhesség. Szívesen elolvasom a ti tapasztalataitokat, kinél hogyan alakult az első terhesség 😊

2023. ápr. 28. 15:24
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Első baba, most április 22- re voltam kiírva, tegnap a bába csinálni szeretett volna egy membránseprést, hogy beinduljanak a dolgok, de sajnos teljesen zárt voltam. Mára kaptam időpontot a kórházba, CTG +UH- ra és bent is fogtak 41+2-vel. 🙈 Épp a kis ballonommal fekszem az ágyban és várom a csodát. :) Szóval nekem indítani kellett, pedig egy jó kis medencés otthonszülést terveztem.🤷🏼‍♀️
2023. máj. 1. 18:55
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 40+2 napra indult magától. Azon a héten kellett(volna) minden nap mennem nst-re és mondta a dokim, hogy ha a héten nem indul meg magától, akkor köv.héten indítanak. Eléggé izgultam, mert nagyon nem szerettem volna indítást. A reggeli nst már mutatta a fájásokat, mondta is az aszisztens, hogy hát itt mutataja a gép a fájásokat nem érzem? Én meg néztem rá, hogy hát nem 😃 hazafele a kocsiba éreztem először, de fogalmam sem volt, hogy ez az lehet-e, mert nekem kb mindenki azt mondta, hogy olyan lesz mint a mensi görcs csak erősebb. Na nekem köze nem volt hozzá. Egyáltalán nem görcsölt a hasam, hanem a méhszájamba nyilalt folyamatosan. Délután fél 2kor kezdett sűrűsödni, de akkor még össze vissza volt, nem voltak szabályos fájások. Én tökre azt hittem, hogy biztos csak jósló. Még neki álltam takarítani 😃 akkor már volt, hogy le kellett guggolnom annyira rossz volt.

Aztán elmentem zuhanyozni, hogy megnézzem elmúlik-e vagy sem. Egy 20 percig kb semmi nem volt, mondom jól van akkor ez csak jósló volt. Aztán olyan szabályos 6-8 perces fájások jöttek, hogy akkor már hívtam a férjem, hogy szerintem induljon, mert itt valami lesz (50 perc volt kocsival az út) olyan 16:45körül értünk oda, akkor már 2 ujjnyira nyitva voltam. Este 21:00-re meg is lett a lányom.

2023. máj. 5. 21:27
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
22-es ezt nagyon jó volt olvasni remélem rám is ilyen vár 🥹
2023. máj. 5. 22:41
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
22-es vagyok. Kívánom, hogy így legyen🙏☺️
2023. máj. 6. 06:56
 25/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat is, szívesen olvastam őket :)

Remélem könnyű lesz a szülésem, május 16-ra vagyok kiírva 😊

2023. máj. 6. 11:19
 26/42 A kérdező kommentje:

23-as

Könnyű szülést kívánok neked is! ♡

Mikorra vagy kiírva?

2023. máj. 6. 11:20
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

Én május 9. De egyelőre még semmi jele. Első baba és izgulok rendesen miatta.

Könnyű szülést neked is:)

2023. máj. 6. 11:58
 28/42 anonim ***** válasza:
Veletek izgulok, én május 20-ra vagyok kiírva! Szintén első baba😊😊
2023. máj. 6. 12:17
 29/42 A kérdező kommentje:

27-es

Hát én is pont ettől félek, sőt, nagyon is félek attól hogy itt lesz már végre a május 16 és semmi jel nem lesz 😂

2023. máj. 6. 12:20
 30/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek amúgy és szintén első baba, annyira várjuk már hogy kibújjon de nem akar még 😂😊
2023. máj. 6. 12:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!