Kinél mikor indult be a szülés? Beszélgessünk kicsit :)
37+3 hetes vagyok, türelmetlenül várom / várjuk már a picit 🥰
Kinél mikor indult be a szülés, hány hetesen? Nem bánnám már ha a napokban előbújna, már ez a "pár nap" május 16.-ig (mivel akkorra vagyok kiírva) is nagyon sok a számomra. Első terhesség. Szívesen elolvasom a ti tapasztalataitokat, kinél hogyan alakult az első terhesség 😊
40+2 napra indult be a szülés. Párommal együtt voltunk az orvos javaslatara, és bejott.
Másnap már nagyon enyhe mensi szerű fajasaim voltak. Majd este már egyértelmű fájások, tusolasanl a nyakdugo is távozott. Végül 2 perces fajasoknal a párom szólt, hogy ideje bemenni a kórházba.
Nekem jó volt, hogy itthon voltam az utolsó pillanatig. Gyors és könnyű szülésem volt.
Most 7 hetem van még hátra, és remélem újra itthon indul be a szülés.
Nekem nem indult be 39+3mal császár lett cukor miatt.
Most május 13 ra vagyok kiírva 8.án műtenek,de most énis nagyon várom már a végét 37+6 kismama
követem :)
Nekem is sokszor mondta az orvos hogy jaj, még ennyit meg ennyit maradjon bent. Ma vagyok 37+6 és még szeretném ha egy kicsit bent maradna :)
39+6 hetesen szültem.
Előtte egy héttel már barnázgattam, jóslóim is voltak, és napról-napra kezdett vérzés lenni, mászkáltam az sztk orvosomhoz, a korházba is, de azt mondták ez még nem szülés lesz... csütörtökön kezdtek rendszeres fájásaim lenni, és még inkább vérezni ezért ismét bementem az orvoshoz, aki megvizsgált, (kacsát is helyezett fel) mivel elég vizes volt a vérzés, gyanakodtunk a magzatvízre... méhszáj zárt, nem lesz itt semmi, de a doki nevetve mondta, hogy most hogy megpiszkált akár be is indulhat.
Este 10kor bementünk a korházba mert jöttek a fájások, de még hazaküldtek, mert nem igazán tágultam... éjjel már eléggé szenvedtem, hánytam is a fájdalmaktól, reggel 5ig bírtam, visszamentünk a korházba. Onnan már csak babával jöttünk haza, de így is csak délután 15:45kor bújt ki, hüvelyi szülés volt, oxitocinnal, mert nem tágultam rendesen, és közben már tolófájásaim voltak. Nehéz menet volt, illetve sokáig vajudtam, de a szülés része egy csoda volt, könnyen ment, a férjem végig velem volt és támogatott, borogatott, fogta a hajam hányásnál stb 😁 végig nagyon kedvesek voltak velem/velünk a korházban, nekem nagyon szép élmény maradt meg, a fájásokra már kb nem is emlékszem milyen volt, pedig akkor elvileg azt mondtam soha többet nem szülök 😅 azóta úton a 2 kistesó.
12 hkm :)
Első baba 39+2re született. Reggel fél7 fele keltem fájásokra(5-7percesek kb) ill. úgy éreztem wc -znem kell (tudjátok, mikor hasménesed van és csikar a hasad...) írtam messengeren barátnőmnek, rájöttem, hogy ez már szülés lesz. Egyre sűrűbben és jobban fájt. 2x hívtuk a mentőt, közbe anyut is. Amíg vártunk én süni módba feküdtem az ágyon és megakartam halni; hiaba mondta a diszpécser egyenesedjek ki, nem ment... mentőautóba 1-1,5perces fájásaim voltak már, félúton a szirénát is bekapcsolta a söför. Mire felértünk a szülőszobára gyakorlatilag összefüggő fájásaim voltak. Megvizsgáltak 4ujjnyira nyitva voltam. 9.45körül feküdten fel a szülőágyra, doki burkot repesztett, 10.15re született meg a fiam. Repedtem, varrni kellet. Érdekesség, hogy elöző nap (este) volt az én sznapom. 12óra van köztünk :)
Második baba 39+3ra született. 9fele kezdödtek a fájások, enyhe mensi jellegűek, nem vészes. Elmentem fürdeni, tettem-vettem itthon, néha megálltam, hogy fájok. 5-20perces fájások össze-vissza. Anyu itt volt nálunk, szólt a páromnak, hogy induljunk be a kórházba. Mondom minek? Nem rendszeres fájás és nem is fáj annyira.. bementünk du 13kor értünk be, mondon a szülészeten mi a helyzet, megvizsgáltak, 3ujjnyira nyitva, nst, nézi a doki a papirt nincs fájás (anyád! Akkor már fájt azért) mondom a szülésznőnek wc znem kell, elmegyek sikerül is. Vissza a szülőágyra utána vissza a wc re(de semmi). Ezt párszor eljátszottam. 14.45-50fele jön utánam a szülésznő a wc re, hogy most már menjek vissza; nagy nehezen visszamentem és ahogy másztam fel a szülőágyra elfolyt a magzatvíz, rá 5percre meg született a fiam. 14.55kor folyt el a vìz és 15.00kor lett meg a gyerek. Utána megnézett megint a doki, nem kell varrni. Második fiam a névnapomra volt kiirva, de pár nappal elöbb jött. :)
Elnézést, hogy hosszúra sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!