Ez már a szülést jelezheti?
sziasztok
tegnap reggel óta menstruációs szerű görcseim voltak amik estére kicsit erősödtek is, a baba is intenzívebben mocorgott, szinte minden percben pisilni kellett, éreztem olyan érzést is sokszor mintha kakilni kellene nagyon de nem jön semmi és persze nem is nyomtam, nem erőlködtem, a vaginámba is szaggató érzés jött elő többször is, a babát éreztem egész idő alatt hogy nagyon-nagyon tolódik lefelé, a hasam is keményedett nagyon, farokcsontom kibírhatatlanul fájt. egyik kórházba telefonáltunk, ők azt mondták hogy figyelni kell most már akkor hogy lesz-e akár enyhe vérzés is vagy elfolyik a magzatvíz. most reggelre ahogy felkeltem megint kezdődik a menstruációs szerű görcs és a baba is eléggé nyom, mintha jönni akarna már, a keményedés is megint kezdődik eléggé. járt így már valaki vagy esetleg ez már tényleg azt jelezné hogy hamarabb fogok szülni? kerek 35 hetes vagyok ma. előre is köszönöm a válaszokat.
Lehet jósló fájás,zuhanyzásra elmúltak a tünetek?
Elég korai sztem énis 35 hetes vagyok..
Lehet hogy az időválrozásra voltak ezek a jóslóid
Amig ejszaka aludtál és nem kemenyedtél..... addig ez csak időjárás,josló!
Igyál 1 deci vörősbort és jobb lesz!
De igen szülés elött vagy!5 héten belül barmikor elindulhat de túl is hordhatod!
Inkább tényleg beszélj a dokiddal..
Ha nem.múlik ep arra azt mondják hogy fájások..nem.jósló..
Szerintem menj egy kört a korházban, nézzenek meg, csináljanak egy NST-t, max haza küldenek.
Nekem a jóslók olyanok voltak, hogy én is azt hittem szülünk már, még rendszeresen is jöttek, de nekem is éjszakára elmúltak, így tudtam, hogy nem szülési fájás lesz még. Lehet, hogy a baba most csinálja magának a kifelé vezető utat, ékelődik. De inkább nézzenek meg, az a biztos! :)
Szerintem is doki.
Írni akartam, hogy nekem is ez volt pár napja és még lehet idő hátra, de én 38 hetes vagyok, méhszáj nyitott, a baba be van ékelődve, de nekem akár jöhetne is már. Azt hiszem vasárnap feszítette az egész medencém a baba és hüvelybe is úgy sugárzott a fájdalom, hogy állni se bírtam, tuti akkor ékelődött be a feje.
35 hetesen viszont teljesen komolyan venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!