Ez már a szülést jelezheti?
sziasztok
tegnap reggel óta menstruációs szerű görcseim voltak amik estére kicsit erősödtek is, a baba is intenzívebben mocorgott, szinte minden percben pisilni kellett, éreztem olyan érzést is sokszor mintha kakilni kellene nagyon de nem jön semmi és persze nem is nyomtam, nem erőlködtem, a vaginámba is szaggató érzés jött elő többször is, a babát éreztem egész idő alatt hogy nagyon-nagyon tolódik lefelé, a hasam is keményedett nagyon, farokcsontom kibírhatatlanul fájt. egyik kórházba telefonáltunk, ők azt mondták hogy figyelni kell most már akkor hogy lesz-e akár enyhe vérzés is vagy elfolyik a magzatvíz. most reggelre ahogy felkeltem megint kezdődik a menstruációs szerű görcs és a baba is eléggé nyom, mintha jönni akarna már, a keményedés is megint kezdődik eléggé. járt így már valaki vagy esetleg ez már tényleg azt jelezné hogy hamarabb fogok szülni? kerek 35 hetes vagyok ma. előre is köszönöm a válaszokat.
Kedves kérdező!
Én az első fiammal csütörtökön hajnalban bementem a kórházba, mert a nyákdugó elment- azt hittük itt az idő, mert erős görcseim voltak, pisilni mászkáltam..Kiröhögtek, hogy ilyen korán minek mentem be, mert 1 újnnyira voltam nyitva- immel ámmal befektettek, majd szombatig meg sem vizsgáltak, szombat délben hazaküldtek, pedig péntektől ugyanilyen tüneteim voltak, pokoli volt lenni is,vasárnap délben elfolyt a magzatvizem,egy órán belül a kezemben volt a fiam.....
Hogy vagy azóta? Én az utolsó nap puha tollpárnán ültem sokat, úgy kicsit jobb volt..
A szülési fájás nekem olyan volt, hogy a derekam kezdett fájni de nagyon, és közben jött a görcs, de azt éreztem, hogy feszíti alul valami a csontjaim szét kb
Az intenzív fájásnál meg érzel már nyomás ingert is közben, azt a nehéz elviselni és "elfújni" ahogy nekem mondták a nővérek.
Igazából ha igazi fájásaid lesznek, akkor folyton össze görnyednél, én alug tudtam menni, kiegyenesedni stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!