Használtatok labdát a szülés előtt, ha igen mikor kezdtétek és honnan tudjam hogy mekkora kell?
Egy ok miatt vennék és az nem a szülés :D marha jól lehet rajta "ugrálva" értsd. finoman rugózva ringatni a babát altatásnál-megspórolsz pár kilométert a lakásban.
De konkrétan vajúdásra annyira esetleges mi fog jól esni akkor-én tudom, hogy ülni nem tudtam abszolút csak félig fekve vagy állva tudtam elviselni, mivel hamarabb folyt el a magzatvíz és magzatburok nélkül a baba feje nagyon erősen nyomott odalent.
Nekünk van otthon, altatáshpz valóban szuper, szüléshez nem használtam, de van, akinek nagyon bejön. A fájós hátat is szuperul lehet rajta nyújtani később, mikor a ringatástól megfájdul. Illetve nekünk L-alakú kanapénk vank, anak a sarkába betámasztva trampolinként is szoktuk használni, mindkét gyerekünk agyon szeret rajta ugrálni.
Én vajúdáskor az ajtófélfánál támaszkodva, állva tudtam meglenni, kádban ülve, vagy a wc-n ülve, ezeket csináltam felváltva.
Nálunk volt a szülőszobán. Rá sem mertem ülni, olyan bizonytalannak éreztem, pedig úgy gondoltam, majd kipróbálom.
Alig bírtam állni a fájdalomtól.
Nekem indították és vajúdtam labdán, de csak a legelején és arra volt jó hogy ne unatkozzak amíg beindulnak a fájások, vicces volt.
Utána nem esett jól rajta ülni, csak hanyatt feküdni tudtam mint egy bot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!