Ti mit használtatok terhesség alatt aranyérre?
Reparont és Spertit lehet terhesen is használni, bár az én tapasztalatom szerint nem sokat érnek, de ha gondolod, tegyél egy próbát. Helyileg a Doxiproct kenőcs, szájon át pedig a Detralex tabletta az, ami használ, ezt - ha nem változott, tudtommal - a "kockázatok mérlegelésével" szokták adni, vagyis az van rárva, hogy terhesen ne, de sokaknak ajánlja az orvos és szedték (itt a fórumban is rákereshetsz).
Az aranyér is egy visszér, így az is sokat számít, hogy mennyit mozogsz és mennyit ülsz.
Nőgyógyász valószínűleg észre fogja venni, de nem fogja szóba hozni. De ha jófej, rákérdezhetsz, mit ajánl, biztos találkozott már párral. Egyébként tényleg a proktológusnak a szakterülete.
Én Spertit használok. Mondjuk a krém valóban nem sokat ér, de a kúp az jó. Namost mivel külső aranyerem van, így azt szoktam csinálni hogy félbevágom a kúpot, rárakom, (nem bedugom) és egy vattapamacsot is ráteszek, majd egy jó órára lepihenek. Addig van ideje hatni.
34+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!