Mi a véleményetek a köldökvér levételről?
Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 08:40
1/11 anonim válasza:
Szia! Jó dolognak tartom. Igazából szerintem, aki megengedheti magának, annak érdemes. Mi levetettük, amikor született a kisfiam. Üdv, és minden jót Neked!
2/11 anonim válasza:
nagyon jó dolognak tartom. ez olyan, mint egy életbiztosítás.
bárcsak mindenki megtehetné hogy leveteti. (én is csak álmodozom róla..)
3/11 anonim válasza:
Bizony nagyon jó dolog és örülök,hogy már itt tart az orvostudomány csak azt sajnálom,hogy egyáltalán nem elérhető!
4/11 anonim válasza:
Mi is le fogjuk vetetni. Már csak azért is, mert a tudomány folyamatosan fejlődik, valószínűleg később még több mindenre fel tudják használni.
5/11 anonim válasza:
Mi levetettük, ez a véleményemet is tükrözi.
6/11 anonim válasza:
Nem vetettem le. Drága, és mit tudnak vele kezdeni?! Havne adj isten beteg lesz a gyerek, tudnak neki új vesèt, szívet, kart, ujjakat növeszteni?! Ezt kb. 100 év múlva lesz kivitelezhető, most mèg csak kísérleteznek! Ha pedig azzal s levettem őssejttel szeretném gyógyíttatni, 20-30 millió forint, mert csak külföldön tudnak vele kezdeni valamit!
7/11 anonim válasza:
Annak idején sokat utánna olvastam, de nem vetettem le, mert sajnos ma még nem áll ott az orvostudomány, hogy használni tudják ha beteg lenne a gyerek
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Nagyon szerettem volna levetetni de sajnos nem engedhetjük meg magunknak, hogy mindegyik gyereknek levetessük... 2-3 gyereknél már kész vagyon. Sajnos úgy érzem, hogy az átlag ember számára elérhetetlen, mint sokminden más.
10/11 anonim válasza:
Elsőnél levetettem, a másodiknál nem. Közben utánajártam, és kiderült, hogy lehúzás az egész, nem tudják semmire használni. Keress rá itt is, hetente megkérdezi valaki. A többiek csatoltak be linkekkel jó cikkeket, ahol elmagyarázzák nálam okosabb orvosok, hogy miért nem való semmire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!