4 hete született a babám császármetszéssel, azóta van ez a gyermekágyi folyás, és ugye minden nap betétet használok. Pár napja egy puha csomó lett ott és piros, fáj. A betét okozhatja?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 20:19
2/10 A kérdező kommentje:
Nem, hanem a vagina azt kicsivel
2023. ápr. 5. 20:40
3/10 anonim válasza:
Ha a fenekednel van, akkor ez aranyer. Ha a huvelyednel, akkor talan bartholin mirigy.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem aranyér, nemis a hüvelyen belül van
Hanem a vagina alatt a comb belső felén
2023. ápr. 5. 21:16
6/10 anonim válasza:
Vagy szőrtüszőgyulladás vagy valóban a Bartholin mirigy lesz
7/10 anonim válasza:
Vagy szimplán kidörzsölhette a betét. Nekem pl nagyon nem mindegy, milyen betétet használok, mert rettenet érzékeny a bőröm odalent. Egyszer használtam Always platinumot, hát mit ne mondjak,nnapokig sírni tudtam volna, bármi hozzáért, popsikrémmel kenegettem, az segített elmulasztani.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem jól fogalmaztam
Egy jó nagy pukli
Piros és nem olyan kemény ha meg nyomom, pattanás volt talán az elején de mostmar minden lépésnél nagyon zavar, fáj
2023. ápr. 6. 02:07
9/10 anonim válasza:
Menj orvoshoz
Ez a mirigy lesz szerintem
Minnél hamarabb lássák el!
10/10 anonim válasza:
Esélyes, hogy Bartholin mirigy tályog. Menj orvoshoz, valószínűleg meg kell nyitni és ki kell tisztítani!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!