Aki pszichiáteri javaslattal császármetszéssel szült, tudna segíteni akár itt, akár privátban?
Kérdező, semmi sem garantálja hogy a császár jobb lesz. Nekem az után volt kék-zöld a hasam másfél hétig, plusz a vérhígítók.
Amúgy meg, két módja van: vagy elkezdesz állami pszichológushoz járni, vagy elmész magánba aki egy alaklom után is ad papírt.
Na, mindjárt kapsz 54 oldalnyi választ, hogy mit képzelsz, miért gondolod, hogy a császár könnyebb, bezzeg ők a császárral mennyit szenvedtek, hüvelyi szülésnél pedig két köhögéssel meg is volt a gyerek, észre sem vették... :D
Vagy majd jön a császárfóbiás, hogy őt kb. élve boncolták a császár alatt és a mai napig emiatt jár terápiára.
Ne kérdezz itt ezzel kapcsolatban, nem éri meg. Keress fel magánúton egy pszichiátert (!), ő majd segít, eligazít.
De szerintem még nem ájult el senki a fájdalomtól
Ohh dehogynem. Itt vagyok én. Egyszer mikor felállítottak, meg egysze mikor a wc-n ültem és kisugárzott a fájdalom.
Nem mondom hogy mindenkinek ilyen, de elég sok negatívat hallottam. Amúgy meg, de, az orvosok és ápolók eléggé lesajnálóak az olyan császárosokkal akiknek nincs rá komoly egészségügyi oka.
Persze, nem mondom hogy ne próbáld meg ha téged ez megnyugtat, de arra készülj fel hogy nem biztos hogy könnyebb lesz.
"Amúgy meg, de, az orvosok és ápolók eléggé lesajnálóak az olyan császárosokkal akiknek nincs rá komoly egészségügyi oka."
Ja, ezt majd Mucika dönti el az ápoló okj-val, hogy kinek volt komoly indoka a műtéthez, és kinek nem. Lesajnálás helyett lehet, hogy inkább a munkájukkal kéne foglalkozniuk.
Azért a második szülésnél a kitolási szak sokkal könnyebben szokott menni, mint az első szülésnél. Attól, hogy az első ilyen élmény volt, attól még a második valószínűleg simán megszületik hasbakönyöklés nélkül is.
Inkább menj másik kórházba, mert ahol hüvelyi szülésnél parasztok veled, ott a császárnál is azok lesznek ám.
7. ez általanosítás.. nekem pl sokkal nehezebb volt a kitolás a második gyereknél, mint az elsőnél.
Kérdező, sztem keress meg egy orvost inkább. Biztos mindent lehet csak akarni kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!