Császárból fel lehet épülni úgy 6 hét után, hogy vissza tudjak menni dolgozni?
A férjem lesz itthon vele, mivel javarészt az én keresetemből élünk.
A munka nagyrészt ülő számítógép előtt és néha kell mászkálni. Napi 4 óra vagy délelő vagy délután.
20, ha az ő jövedelméből élnek, ami nem sok, akkor pláne baromság, amit csinál. A csedje több, mint a bére volt. A férje pénze kiesik. Mégis miért érheti meg?
Vagy egy ótvar kamu, csak hergelni akarja a népet, hogy hat hét után visszamegy, de fogalma nincs az ellátásokról.
Ha meg ő nem lenne jogosult csedre, csak gyesre, akkor meg baszki, ne vállaljon gyereket.
Én 2 hónapig nem voltam túl jól. Nem volt semmi komplikáció de nagyon lassan gyógyultam. Nem tudni nálad hogy lesz, csak ott fog kiderülni.
Viszont itthon jobban megéri a CSED ha nincs semmi különleges körülmény. De a kérdésből ez nem derül ki.
Csakhogy ez a saját cegem és én vagyok kb. az agy, helyettest meg nem találok...És a fizum a férjemének alsó hangon az 5xöse, ezért nekem kell visszamenni.
Köszönöm a válaszokat!
Ha viszont a saját céged akkor meg pláne nem értem...akkor elvileg ott te vagy a főnök. De ez legyen a te dolgod.
Én is családi vállalkozásban dolgozok és cégvezető vagyok mellette, mégis itthonról mindent el tudtam végezni és elég volt havi 1-2 nap bent lennem, de akkor is csak pár órára.
A felelősséged pedig a szülés után át fog értékelődnk hiszen elvileg a kisbabáért tartozol majd a legnagyobb felelősséggel.
De hogy már a kérdésedre is válaszoljak, ha feltetted: igen fel lehet épülni 6 hét alatt, arra a fájdalom és a vérzés is valószínűleg el fog múlni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!