Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első baba, faros,38. hét,...

Első baba, faros,38. hét, császár. Holnap megyek orvoshoz. Mit mondott a dokitok?

Figyelt kérdés
2 hete mikor voltam nála elmondta hogy normál esetben ha beindul a szülés akkor mi a teendő. Ilyen esetben is meg kellett várnotok a 4-5 perces fájásokat, és csak utána kórház, vagy egyből kórház. Előre is köszi. Egy aggódó kismama
2008. dec. 28. 13:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kisfiú. Első baba nekünk is és már nagyon-nagyon várjuk, csak ez a szülés dolog igazán nem hiányzik, bár valahogy ki kell jönnie:)
2008. dec. 30. 08:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Nálunk is kisfickó :-) Rettegek a császártól, nem tudom te hogy vagy vele. Hajnalban csak forgolódok és ezen jár az eszem. Szeretnék már túlleni rajta, és csak a babámra koncentrálni. B.U.É.K!!
2008. dec. 30. 10:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Ugyan nem a kérdésre válaszolok, de ne félj a császártól! Én is túlestem rajta, szülés közben derült ki, hogy kell. Akkor én is féltem (előtte még soha nem voltam még kórházban sem, nemhogy műtve!), de így utólag döbbenetesen gyors és "egyszerű" volt a dolog! Mire feleszméltem felsírt a lányom, mire rendbetették és odahozták már össze is vartak és robogtunk a kórterem felé - rendesen kapaszkodnom kellett. :) Este már zuhanyoztam (segítséggel ugyan), de sokkal rosszabbra számítottam! Fájt utána persze, de az érzés, hogy túl vagyok rajta szárnyakat adott! Remélem nem haragszol, hogy ezt megosztottam Veled! Ügyes légy!! :)
2008. dec. 30. 19:58
 14/14 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a bíztatást, remélem én is hamar túlesek rajta, és minden rendben lesz. Minden jót, és B.U.É.K!

2008. dec. 31. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!