Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első baba, faros,38. hét,...

Első baba, faros,38. hét, császár. Holnap megyek orvoshoz. Mit mondott a dokitok?

Figyelt kérdés
2 hete mikor voltam nála elmondta hogy normál esetben ha beindul a szülés akkor mi a teendő. Ilyen esetben is meg kellett várnotok a 4-5 perces fájásokat, és csak utána kórház, vagy egyből kórház. Előre is köszi. Egy aggódó kismama
2008. dec. 28. 13:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia,

Én ugyan nem járok ebben a cipőben, de anyósom járt, 4gyönyörű faros babát szült meg 3rendesen, a negyediket császárral...

Ő bent volt a kórházban már, óvatosságból, de semmi baj sem volt.

Amúgy semmi esélye sincs, hogy megforduljon a babád?

2008. dec. 28. 14:09
 2/14 anonim ***** válasza:

Én hasonló helyzetben voltam.

Nekem azt mondta az orvosom,hogyha hamarabb jönne a baba akkor hívjam a mentőt mihelyt elfolyt a magzatvíz,vagy rendszeres fájások vannak. Vagyis eszembe ne jusson megvárni az 5-10 perces fájásokat.

Nekem volt konzílium (a császármetszésre vonatkozóan).A véleményt is vinni kellett.

Holnap azért kérdezd meg,mert minden orvos,kórház más.

2008. dec. 28. 14:22
 3/14 anonim válasza:
sziasztok.nekem a jövöhétre igérte a doki a császárt, 2 okból.Farfekvéses valamint kevés a magzatvizem, pedig én vártam volna januárig, 15re lettem volna kiirva, de még reménykedem.amugy nekem is elsö baba 38 pocis
2008. dec. 28. 14:39
 4/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Első válaszolónak : szerintem már egyre kevesebb remény van hogy megfordul.:-( Nagyon sokat dolgozik rajta, de nem jön össze neki, szerintem már nagy hozzá.

3. válaszolónak: Én is 15.-ére vagyok kiírva. Sok boldogságot a kicsihez, és Mindenkinek B.U.É.K.!

2008. dec. 28. 15:22
 5/14 anonim ***** válasza:
én 2farosat szültem simmán de ne várd meg a 4-5perces fájást,nekem legalább is azt mondták nem nagyon szabad a farosokal sétálni mert bármi közbe jöhet,én mentem rögtön
2008. dec. 28. 15:24
 6/14 anonim ***** válasza:
Szia! Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna:) Mi is holnap megyünk dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond, majd leírom. Jan.12-re vagyok kiírva.
2008. dec. 28. 18:24
 7/14 anonim ***** válasza:
Szia! Az előző vagyok. A dokim azt mondta, hogy akkor kell azonnal menni, ha elfolyt a magzatvíz, vagy vérzek. Ha kezdődnek a fájások, türelem, hívjam, de nem kell egyből rohanni, el kell kezdődnie a vajúdásnak, aztán a kh-ban meglátjuk, hogy mi lesz, ha nem fordul be akkor sem, ill. ha elhúzódik a vajúdás úgyis kiveszi.
2008. dec. 29. 12:32
 8/14 A kérdező kommentje:
Szia Kedves Utolsó! Én is most értem haza, ugyanezt mondta a dokim.Te mikorra vagy kiírva?
2008. dec. 29. 15:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, szia! Január 12.Pont ma vagyunk 38 hetesek:))
2008. dec. 29. 17:10
 10/14 A kérdező kommentje:
Szia!És fiú vagy lány? Én holnap töltöm a 38.hetet, de engem 15.-ére írt ki a dokim..
2008. dec. 29. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!