Már lerágott csont? (otthonszülés, bővebben lent)
Nos, tegyük tisztába a dolgot.
G. Ágnes jelenleg is vádlott, hasonló ügyekben, más ügyből kifolyólag foglalkozásától a bíróság eltiltotta. Ez azt jelenti, hogy nem űzheti a foglalkozást hivatásszerűen (feketén ettől még sajnos dolgozhat).
A mostani ügyből kifolyólag őrizetbe vették (72 óráig tart), s ha az ügyészség úgy rendelkezik, kezdeményezik előzetesletartóztatását. Őrizetbe pedig csak olyan indokkal vehetik, ha annak feltételei fennállnak, s egyben indítványozzák előzetes letartóztatását.
Nagy valószínűséggel az ügyészség indítványozza, majd a bíróságon múlik hogy 3 napra elrendeli-e az előzetes letartóztatását.
Mivel visszaesőnek minősül, s tartható, hogy szabadlábon hagyása esetén újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követ el, ezért - remélhetőleg - előzetes letartóztatásba kerül.
Szóval ha jól tudom kedden történt az eset, így csütörtökön, de legkésőbb pénteken dönt a bíróság. Ha elég talpraesett a bíróság, akkor hónapokig előzetes letartóztatásban marad az elkövető.
Utolsó.
négyszer szültem kórházban.
Elso babamat varom, 37 hetes vagyok.
A Nagymamam 5 gyereket szult, ebbol 4-et otthon egyet szulootthonban. Mindegyik gyereke egeszseges volt es az elsonel nem baba hanem doki asszisztalt. - Akinek nem derogalt elmenni anno 100 evvel ezelott hozzajuk, hogy segitsen.
En nem itelem el Gereb Agnest. En azokat az orvosokat itelem el, akik ugyanugy elkovetnek hibakat csak van kepuk eltuntetni a hibakkal a nyomokat is...
Mennyi es mennyi kerdes volt mar itt a "boritek" vastagsagarol es mennyi szolt arrol, hogy a Kismama fizetett, doki meg eppen meccset nezett vagy ki tudja merre jart - persze vannak kivetelek is!
En nem ismerem Agnest es biztos vagyok benne o sem sajat maga ellensege. Allitolag vele iratta meg az eppen hatalmon levo kormany az otthon szulesrol szolo beadvanyt amit 22 eve (vagy mennyi??!!) egy oltonyos fax sem volt kepes a kezebe venni.(vagy ki tudja) mert ez a kenyelmes es aztan nyalat verni....
Kedves Anyukak es leendo Anyukak. Nezzetek a dolgok moge. Mennyi kis artatlan elet esik aldozatul feherkopenyes orvosoknak? Szerintem legalabb annyi...
HA valaki otthon akar szulni, am tegye. Vallalja erte a feleloseget!
En korhazban fogok szulni de nem Mo-n. Itt nem tesznek bunko megjegyzeseket es teljesen termeszetesnek szamit a szules, valamint a fajdalom kezelese is. Nincs olyan, hogy "kerni" kell az epiduralt! Felajanljak. Nem gondolja a doki, hogy o mindenek felett all es a Kismama sem erzi magat kiszolgaltatottan - mennyi ilyet olvastam mar itt!!!!
Nagyon fontos, hogy a KIsmama biztonsagba erezze magat, hiszen a szules folyamata is sokkal gyorsabb ugy.
Megegyszer mondom en az elso babamat varom. Gereb Agnesnek kivanom a legjobbakat esminden becsuletes orvosnak is.
De a magyar politikusoknak akik igazabol tehetnek arrol, hogy a dolgok nem haladnak elore - hmmm miota is??? 1988???? azokank kivanok bortont 324 evre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!