Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Már lerágott csont? (otthonszü...

Már lerágott csont? (otthonszülés, bővebben lent)

Figyelt kérdés
Akik továbbra is bíznak Geréb Ágnesben a tegnapi eset ellenére, tudnának ész érveket felhozni? Vagy megint csak szörnyűlködünk, ha meghal egy újabb kisbaba??
2010. okt. 6. 13:37
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
93%

sem szörnyülködni nem kell se megbizni nem kell benne.

én börtönbe záratnám a szülőket kiskorú veszélyeztetése miatt kb. 4-5 évre.

Geréb Ágnest pedig életfogytiglanra v. kiszámoltatnám átlagéletkor alapján hogy azok a babák akiket megnyomoritott megkárositott v. miatta haltak meg hány évet élhettek volna és kapna pl. 324 évet letöltendő fellebbezés nélkül a szabadulás lehetősége nélkül

le lenne rendezve az otthonszülés ennyivel mert nincs meg rá a háttér mint pl. hollandiában.

2010. okt. 6. 13:40
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Én semmiképpen sem szülnék otthon, nem kockáztatnám a gyerekem életét...
2010. okt. 6. 13:40
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

Azt a nőt már rég le kellett volna csukni!

Hány kicsinek kell még meghalnia ahhoz, hogy végre eszméljenek az emberek és ha nem csukják le legalább messziről elkerüljék??

Nem értem. :(

2010. okt. 6. 13:41
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Megint történt valami? Leírnátok? Kíváncsi vagyok.
2010. okt. 6. 13:42
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a Geréb Ágnesre csupán tényleges életfogytigot szabnék ki, mert ebből nem szabadul 30 év után, az meg aki nála szül meg is érdemli, csak azt a kis angyalkát sajnálom :( aki nem tehet semmiről.
2010. okt. 6. 13:43
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Én ész érvet nem tudok felhozni arra,ha egy anya ilyen felelőtlen.9 hónapig vigyázta,féltette a babáját és a szüléskor meg felelőtlenkedik(régebbi esetekben).Én már nem is tudom ki és miért hisz ennek a nőnek.Ez a koraszülés is igen furcsa.
2010. okt. 6. 13:44
 7/36 anonim ***** válasza:
78%

13.42-nek

MÁR MEGINT MEGHALT EGY BABA V. MAJDNEM

OTTHON SZÜLT EGY ANYUKA A BABÁNAK NEM VOLT SZIVHANG APUKA MEG KIMENT AZ UTCÁRA MENTŐT FOGNI ÉPP ARRA JÁRT EGY

- NEM HIVTA VOLNA KI A MENTŐKET ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DEHOGY..

2010. okt. 6. 13:47
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Én ezeket az anyákat nem értem! Mert végülis ők keresik fel, Ágnest, járnak hozzá, hívják ha szülni kell! Szóval az anyákat is előkéne szedni, hogy mi viszi rá őket hogy otthon szüljenek, ezt ők döntik el, az övék a felősség hogy mi lesz a babával!
2010. okt. 6. 13:48
 9/36 A kérdező kommentje:
Igen, itt az a fő probléma, hogy egy döntésképtelen emberke életét veszélyezteti! Mert, hogy a sajátjával játszik, hát rajta....:((
2010. okt. 6. 13:52
 10/36 anonim ***** válasza:
100%

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére közölte: a bejelentést kaptak, miszerint a XII. kerületben, az Alma utca egyik házában feltehetően egy otthon végzett szülés során a megszületett kisbabát újra kellett éleszteni. Az újszülött gyermeket és az édesanyját is kórházba szállították.

Geréb Ágnest foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki, majd őrizetbe vették. Több tanú kihallgatására is sor került."

2010. okt. 6. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!