Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért van az hogy sok nő...

Miért van az hogy sok nő mindent megtesz hogy elkerülje a császárt, míg mások vastag borítékot adnak, hogy indok nélkül is megcsinálják?

Figyelt kérdés

Számomra érthetetlen egy nagy hasi műtét. Barátnőmnek most volt vbace (első szulesnel nem fordult be a Baba.) és mondta mennyivel egyszerűbb a természetes szülés, mint a császár utáni felépülés.

Ennek ellenére két kezemen is meg tudom számolni, főleg a gazdag, mű ismerőseim akik kérik a császárt, picit már fellengzősen.

Hogy lehet ekkora különbség, hogy sokan “szégyellik” is ha nem sikerült természetesen, van aki meg önként akarja?

2023. febr. 27. 21:38
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
70%

Három természetes szülésem volt, komplikáció nélkül.

Viszonylag könnyen szültem hüvelyi úton. Nem ment tönkre az alvázamnál semmi!!:))

A negyedik sürgősségi császár lett. Nagyon tudom tartani magam, de hat óra után felkelni.....szóval összehasonlíthatatlan a kettő!!

Én konkrétan azt mondtam, hogy az aki ezt önmaga kéri, nem normális!!

2023. márc. 6. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!