Valaki szült császárral Győrben? Én pánik beteg vagyok ez indok arra hogy megcsászározannak? Válal valaki kérésre császárt ha ez az indokom?
Fontos lenne utána olvasnod a szülés és a csm folyamatának. Előbbinél lassan halad a folyamat, fokozatosan terhelődik a tested, valamilyen szinten tudsz irányítani (mozogsz, pózt változtatsz, stb.) Utóbbinál lezsibbasztanak, kikötöznek és érzed, hallod, ahogyan benned matatnak. Nekem az első sajnos császár lett, na ott volt pánikrohamom, mintha élve boncoltak volna fel. Barátnőm végighallgatta, hogy 40 percet bénáztak a varrással, mert szanaszét szakadt a méhe és csak hallgatta, hogy nagyon vérzik, lehet, hogy ki kéne venni, altassuk?, stb.
Ilyen szempontból (is) sokkal rosszabb a csm.
Egyébként biztos van doki, aki jól megpakolt borítékért megműt, de nem jársz jól vele.
Győrben nagyon rámennek arra hogy ne császár legyen, nekem dokim felvetette téraránytalanság miatt, de olyan komolyan veszik hogy az osztályvezetővel kellett leülni tárgyalni és bemutatni a papírokat hogy tényleg indokolt -e a császár.
Szóval nem hiszem hogy kérésre megcsinálják.
De hidd el nekem természetes szülésnél a hormonok segítenek neked, míg nálam pl sürgősségi lett, és marha rémisztő volt hogy lekötve a kezem, alulról nem érzel semmit, de hánynod kell mert épp a gyomrodat pakolásszák, rögtön felment a pulzusom és rámjött a pánik, adniuk is kellett valami gyógyszert hogy megnyugodjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!