Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez megvesztegetésnek számít?...

Ez megvesztegetésnek számít? Előfordul ilyesmi? (Elméleti kérdés)

Figyelt kérdés
Ha pl. megmondom az orvosnak, hogy próbáljunk meg találni valami vélt vagy valós indokot császármetszésre?

2019. okt. 24. 16:26
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem.
2019. okt. 24. 16:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem megvesztegetés, előfordul.
2019. okt. 24. 16:29
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Már nyíltan kimondhatod, hogy császárt szeretnél, a központi kórházakban örülnek neki, mert nem kell kínlódni a sokórás vajúdással, hanem 45 perc alatt megvan a gyerek. Persze futnak egy-egy kört vele, hogy hát nem kéne, de indok mindig lesz rá.
2019. okt. 24. 16:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg nyugodtan. Sok orvos bele egy.
2019. okt. 24. 16:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Belemegy
2019. okt. 24. 16:55
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Ugyan miért számítana megvesztegetésnek egy vélhetően indokolatlan hasi műtét? Csak akkor számít annak, ha pénzt adsz neki...

Miért gondolod, hogy a császár könnyebb? Hidd el, nem az. Én nem bántom azokat, akik kérték, én viszont jobban tartanék az epidurális érzéstelenítéstől, mint egy több órás vajúdástól. Nem vagyok ősanya.

Sok orvos amúgy még szereti us, mert nem kell órákat várni, pikkpakk megvan és kb egy órás mutatványért zsebretesz 100-200ezret, az szebben hangzik órabérként, mint 10 órára ugyanennyi nem?

2019. okt. 24. 17:40
 7/10 A kérdező kommentje:

Miért gondolod, hogy azért szeretném, mert könnyebbnek tartom?

Köszönöm mindenkinek a választ!

2019. okt. 24. 18:29
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
Tőlem megkérdezték melyiket akarom. Ledöbbentem akkor, hogy ez mióta választható...végül sürgősségi császár lett belőle, vaginális úton ő sérült volna tartósan, császárba meg majdnem belehaltam, alig bírták elállítani a vérzést. Miért akarod ezt választani?
2019. okt. 24. 18:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis kockázatos mindkettő...
2019. okt. 24. 18:36
 10/10 anonim ***** válasza:
38%

6

Mégcsak nem is az érzéstelenítés a legrosszabb. Én is azt hittem hogy ge.ire fáj, de alig éreztem. Viszont az első felállás.... na az kegyetlen. Pedig nem vagyok fika. Nem is értem azt aki ezt önként vállalja. Nekem sürgősségi császárom volt.

2019. okt. 24. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!