Ez megvesztegetésnek számít? Előfordul ilyesmi? (Elméleti kérdés)
Ugyan miért számítana megvesztegetésnek egy vélhetően indokolatlan hasi műtét? Csak akkor számít annak, ha pénzt adsz neki...
Miért gondolod, hogy a császár könnyebb? Hidd el, nem az. Én nem bántom azokat, akik kérték, én viszont jobban tartanék az epidurális érzéstelenítéstől, mint egy több órás vajúdástól. Nem vagyok ősanya.
Sok orvos amúgy még szereti us, mert nem kell órákat várni, pikkpakk megvan és kb egy órás mutatványért zsebretesz 100-200ezret, az szebben hangzik órabérként, mint 10 órára ugyanennyi nem?
Miért gondolod, hogy azért szeretném, mert könnyebbnek tartom?
Köszönöm mindenkinek a választ!
6
Mégcsak nem is az érzéstelenítés a legrosszabb. Én is azt hittem hogy ge.ire fáj, de alig éreztem. Viszont az első felállás.... na az kegyetlen. Pedig nem vagyok fika. Nem is értem azt aki ezt önként vállalja. Nekem sürgősségi császárom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!