Ki ismer olyan szülész- nőgyógyászt, akivel meg lehet beszélni, hogy megcsászározzon, különösebb indok nélkül? Nem baj, ha csak magánklinikán végez szülés levezetést.
Én semmiképp nem szeretnék véleményt nyilvánítani, ezt te tudod, de szeretném ha felkészült lennél. Két császárom volt. Amikor másodszor felállítottak 6 óra után, azt hittem beledöglök annyira fájt. És még más 5-6 óra után el tudta látni a babáját, nekem 20 percbe telt mire felkeltem az ágyamból, fájdalmak mellett. Nem tudtam az oldalamon aludni még 2 nap után sem. Szóval én nem akarok beleszólni, félre ne érts, csak szeretném ha tudnád, hogy a császár is fáj annyira mint a sima szülés, csak nem 5-6 óra hosszáig, hanem sokkal sokkal tovább.
De biztosan találsz olyan orvost a mai világban, főleg jó pénzért, főleg magánklinikán aki megcsinálja indok nélkül és bevállal egy nagy hasi műtétet, annak minden kockázatával.
"Ez alapján az anya kérésére császármetszést csak akkor végezhető, ha az szakmailag indokolt, ez pedig azon esetekben áll fenn, ha a hüvelyi szülés kockázata nagyobb vagy közel azonos, mint a császármetszésé."
Vagyis ha normális az orvosod, találni fogtok megfelelő indokot.
150et egy nem kívánságszülésért is elkérnek...
Bármelyik magánklinikán megcsinálják, ott anyabarátak. Emellett szerintem ha bemész egy jó magán nődokihoz, aki amúgy valamelyik kórházban szüleszt, akkorvele is meg lehet majd beszélni.
Nekem csak császárom volt, de vajúdtam előtte 8 órát, szóval azzal össze tudom hasonlítani. Mindkettő veszettül fájt. Ettől függetlenül én is császár lesz, és nem bánom (van jó pár indikáció rá).
A közeledben keresel magán nőgyógyászt/klinikát és ott x összeget mondanak és te ha akarod elfogadod.
Nekem igaz szegeden magán klinikán csinálták.
Az első 1 hét volt nehéz, szépen gyógyultam semmi borzalmas elrettentő nem volt mint ahogy itt sokan írják.
Ha normális az orvosod akkor nincs gond.
Hol??
Debrecenből nem jönnél gondolom Győrbe
( Komárom-Esztergomban tudok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!