VDorottya92 kérdése:
Ki ismer olyan szülész- nőgyógyászt, akivel meg lehet beszélni, hogy megcsászározzon, különösebb indok nélkül? Nem baj, ha csak magánklinikán végez szülés levezetést.
Figyelt kérdés
Nem szeretnék vélemény-nyilvánító válaszokat kapni, röviden megindoklom a kérdésem, de nem ennek az etikai/morális stb. viszonylatai érdekelnek, mert szerintem azt mindenki magának dönti el. Szóval volt egy iszonyú fájdalmas szülésem, meg kellett indítani, kaptam zselét és oxitocint is, ennek hatására viszonylag gyorsan, 5-6 óra alatt megvoltam, de majd meghaltam a fájdalomtól. Nem a kitolástól, az smafu volt ahhoz képest, ami a vajúdás volt, egészen addig, ameddig meg nem kaptam az epidurált. Tudom, mindenkinek fájt, nem is erről akarok témát indítani, ettől független azt gondolom vannak különbözőségek tűréshatárban, módszerekben, alkati beállítottságokban stb. amik ezt befolyásolják, de a lényeg, hogy én többet így nem szülök, az biztos. Köszi, ha valaki bíztatna, hogy lehet a második jobb lesz, hát nem biztos, úgyhogy tényleg csak azt kérem, hogy aki tud olyan dokit, aki császároz "kérésre" (ennek nyilván vannak módjai, hogy lehet ezt lepapírozni stb.), azt kérem privát üzenetben küldje el nekem a nevét! Köszönöm!2019. júl. 27. 19:58
11/11 anonim válasza:
Pécsett a Davincin Dr. Koppán Miklós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!