Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Hogyan akadályozzák meg szülés közben, hogy széklet is távozzon a nagy erőlködés miatt? Aki nem régi szült, hogyan történt? Köszönöm a hasznos válaszokat!

2023. jan. 27. 13:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
91%

2 éve rákérdeztek, hogy mikor volt utoljára székletem, mondtam, hogy 2 órája és ennyi volt a témából, nem kaptam semmit. Igaz, ez után nem sokkal a kitolás úgy indult, hogy kérdezte a szülésznő, hogy miért vagyok még mindig a WC-n én meg mondtam, hogy kakilnék, de nem tudok. Mondta, hogy akkor a gyerek akar kijönni és nem a székletem.

A testvérem ugyanebben a kórházban 10 éve beöntést kapott. Csak azt nem mondták, hogy az első adag után jöhet még, így idő előtt kijött a WC-ről és a csomag a szülőszoba padlóján landolt. Egy szó nélkül feltakarították. Látnak ott mindenféle testnedvet, nem akadtak ki rajta. Csak az ember méltósága ugye...

2023. jan. 27. 23:55
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

19! Miért paráztál a beöntéstől? Hisz az nem fáj,nem is kellemetlen, nem árt ....

Csak itt tartják a gyk-n ördögtől valónak.

2023. jan. 29. 05:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!