Szülést követöen mennyi idö mulva menstruáltok elöször?
Szia!
1.babánál nem jött meg egyszer sem, kiderült, hogy megint babás vagyok. 15 hónapos volt a nagyobbik, amikor terhes lettem, 9 hetesen, az UH-n mondták,hogy kb. mikor történhetett.Nekem csak az tűnt fel, mintha domborodna a pocak és néha émelyegtem.
2.babánál 17 hónapos korban jött meg először.
3.baba 7 hetes, remélem nála is ”húzom” jó sokáig…
10 hónapra. Nem is bántam:)
Mi védekeztünk óvszerrel, és bíztunk benne, hogy nem leszünk az ezerből néhány, akinek nem használ:DDD
1. vagyok
Egyrészt kb. 4 hónap kellett, mire újra együtt tudtunk lenni, utána meg óvszerrel védekeztünk. Így meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg terhes lennék. :) Bár azt mondják sokan, hogy szoptatás alatt kicsi az esély a teherbeesésre, azért védekezni mindenképp kell, ha nem akar az ember korán újra terhes lenni. Itt az oldalon is sokan vannak, akik így lettek ismét terhesek, sőt, olyat is olvastam, hogy szoptatás alatt, gyógyszer mellett sikerült...
Védekezz és akkor nem kell attól tartanod, hogy terhes lehetsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!