Szüléshez csak egy ember jöhet be?
Megkérdezem azért hátha, de akkor nem reménykedem nagyon.
Pont ez a támogasson rész hiányzott. A férjem ott állt, izgult, csinálta, amit mondtam neki, de nekem pl az kellett volna, hogy beszéljen hozzám. Mondja, hogy mi történik, mire számítsak ezután, hány perces fájások vannak, hívja az orvost, ha kell, de ezeket egyesével mondani nem tudtam ott neki. Egész szülés alatt egy igent nem bírtam mondani az orvosnak, csak bólogattam. Az "oktatás" alatt is ezt értem, hogy próbáltam előre felkészíteni, hogy mi fog ott történni, hogyan tud nekem segíteni. És ha azt mondom, hogy kérlek beszélj hozzám, nyugtass meg, akkor megtette volna, de egyesével mondani mindent, anyukám meg ebben nagyon jó, tényleg kb kitalálja, hogy mire gondolok.
Az orvosról meg annyit, hogy 24 óra alatt kb négyszer láttam, és baromira nem érdekelte, hogy 16 óra alatt semmit nem tágultam, de majd elpusztultam már a fájdalomtól, azt mondta, hogy akkor még várjunk.
Nekem a lánxom végig maszírozta a játam, nekem az fájt a fájáskor. Egyszer mondta, hogy már nem bírja jöjjön az apja, de ő kb csak simogatta, hát lókakit nem ért.
Másnap a lányom a kezét alig bírta mozzgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!