Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért mindig arról van szó,...

Miért mindig arról van szó, hogy szülés után a nők nem kívánják már a szexet, és a nők nem akarnak együtt lenni, és ezért megy tönkre egy kapcsolat? Mi van akkor, ha a férfi nem kívánja?

Figyelt kérdés
Rengeteg kommentet olvastam itt, hogy a nők nem akarnak szülés után szexelni, akár lelki, akár testi okok miatt. És mi van fordított helyzetben? Ha a férfi nem akarja? Mi lehet az oka? Tegyük fel, hogy a nő nem hízott 30 kilót, odafigyel magára, nem zombi, és a férfi mégsem kívánja.
2022. dec. 29. 20:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-es de hogyhogy? Nincs kedved hozzá?
2022. dec. 31. 16:39
 12/14 anonim ***** válasza:

10 es vagyok.

Valahogy ugy.abszolut nincs kedvem az egeszhez...lehet,hogy a faradtsag miatt,vagy nem tudom

2022. dec. 31. 18:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Pszichológushoz kell menned, ha meg akarod menteni a házasságodat.

Miért ítélnéd cölibátusra a férjedet, amikor kíván téged.

A férfiak nem sokat maceráznak, megtalálják a módját, hogy mellékágat találjanak.

De akkor mi értelme az egésznek?

2023. jan. 24. 00:01
 14/14 anonim ***** válasza:
10-es vagyok...13-as koszi,de semni baj a hazasagommal..ez egy ilyen idoszak,szerencsere a ferjemmel lehet beszelni,nem keres mindjart masik lyukat maganak...
2023. jan. 24. 06:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!