Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért mindig arról van szó,...

Miért mindig arról van szó, hogy szülés után a nők nem kívánják már a szexet, és a nők nem akarnak együtt lenni, és ezért megy tönkre egy kapcsolat? Mi van akkor, ha a férfi nem kívánja?

Figyelt kérdés
Rengeteg kommentet olvastam itt, hogy a nők nem akarnak szülés után szexelni, akár lelki, akár testi okok miatt. És mi van fordított helyzetben? Ha a férfi nem akarja? Mi lehet az oka? Tegyük fel, hogy a nő nem hízott 30 kilót, odafigyel magára, nem zombi, és a férfi mégsem kívánja.
2022. dec. 29. 20:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk ez van.

Én 3kg-t híztam. Szóval szülés óta vékonyabb vagyok mint elötte.

Nálam az az extra, hogy a szüléssel ki kellett venni a méhemet. Annyira belenőtt a lepény, hogy ahogy levált elvéreztem volna ha nem szedik ki.

Mi 2 gyereket akartunk, így 1 lett. Én 3 napig az intenzíven feküdtem.

Hüvelyem ugyan olyan, nedvesedek is, szex közben semmivel nem vagyok másabb mint a gyerek elött. Annyi, hogy nem kell védekeznünk.

Azóta eltellt 2.5 év. 2 kezemen meg tudom számolni hányszor voltunk együtt.

1000x leültem férjemmel átbeszélni. Semmi eredmény. Én már a váláson is gondolkozom, az az 1 szerencséje, hogy nagyon szeretem.

2022. dec. 29. 20:23
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
Legtöbb esetben nem tud már nőként tekinteni a párjára, csak anyaként. Főleg ha benn volt szülésnél.
2022. dec. 29. 20:30
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

A férjem 2 évig hozzám se nyúlt. Pedig nem híztam semmit,sőt,fogytam. Majd' belepusztultam már a végén, de a gyerek miatt összeszorítottam a fogam és tűrtem.

Ez van. 2 év után meg meggondolta magát. .....

2022. dec. 29. 20:35
 4/14 anonim ***** válasza:
58%

Nekünk minden rendben volt, és a mai napig is (kop kop)

De szerintem ha a férfi bent volt a szulesnel és látott ezt azt, az benne maradt.

Esetleg arra gondol hogy ott jött ki a baba és ő oda nem akarja már betenni.

Vagy nagyon tag maradt.

Teljesen mindegy az ok, lekell ülni megbeszélni mert ebből előbb megcsalas aztán válás lesz.. :(

2022. dec. 29. 20:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
1. Nagyon sajnálom :( majdnem én is így jártam, szerencsére el tudták állítani a vérzést
2022. dec. 29. 20:42
 6/14 anonim ***** válasza:
9%
Hát nem csodálom azt a hisztit, amit levertetek a gyerekmentes kérdésnél.
2022. dec. 29. 20:46
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

6! 4es vagyok. Melyik kérdésre gondolsz? Nem láttam.

De biztos,hogy ebben a kategóriában volt, mit keresne itt?

2022. dec. 29. 20:52
 8/14 anonim ***** válasza:
10%
Na, megint itt van, regisztrált egy új nevet.
2022. dec. 29. 21:45
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez van már 2 éve. De nem szülés után kezdődött, hanem sokkal később. Évek óta a sok a munka az indok. Sosem fog kiderülni a valós.
2022. dec. 30. 11:42
 10/14 anonim ***** válasza:
64%
25 kg-val konnyebb vagyok most mint a terhessegem elott,nagyobb az onbizalmam mint barmikor,megis amikor latom,hogy a ferjem kozeledne felem,inkabb bemegyek a gyerekhez a szobaba es azt mondom,hogy felkelt...nem tudom miert van ez,hiszen nincs semmi okom igy viselkedni....ket hetrnte egyszer beadom a derekam,de akkor is katasztrofa az egesz.
2022. dec. 31. 13:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!