Miért mindig arról van szó, hogy szülés után a nők nem kívánják már a szexet, és a nők nem akarnak együtt lenni, és ezért megy tönkre egy kapcsolat? Mi van akkor, ha a férfi nem kívánja?
Nálunk ez van.
Én 3kg-t híztam. Szóval szülés óta vékonyabb vagyok mint elötte.
Nálam az az extra, hogy a szüléssel ki kellett venni a méhemet. Annyira belenőtt a lepény, hogy ahogy levált elvéreztem volna ha nem szedik ki.
Mi 2 gyereket akartunk, így 1 lett. Én 3 napig az intenzíven feküdtem.
Hüvelyem ugyan olyan, nedvesedek is, szex közben semmivel nem vagyok másabb mint a gyerek elött. Annyi, hogy nem kell védekeznünk.
Azóta eltellt 2.5 év. 2 kezemen meg tudom számolni hányszor voltunk együtt.
1000x leültem férjemmel átbeszélni. Semmi eredmény. Én már a váláson is gondolkozom, az az 1 szerencséje, hogy nagyon szeretem.
A férjem 2 évig hozzám se nyúlt. Pedig nem híztam semmit,sőt,fogytam. Majd' belepusztultam már a végén, de a gyerek miatt összeszorítottam a fogam és tűrtem.
Ez van. 2 év után meg meggondolta magát. .....
Nekünk minden rendben volt, és a mai napig is (kop kop)
De szerintem ha a férfi bent volt a szulesnel és látott ezt azt, az benne maradt.
Esetleg arra gondol hogy ott jött ki a baba és ő oda nem akarja már betenni.
Vagy nagyon tag maradt.
Teljesen mindegy az ok, lekell ülni megbeszélni mert ebből előbb megcsalas aztán válás lesz.. :(
6! 4es vagyok. Melyik kérdésre gondolsz? Nem láttam.
De biztos,hogy ebben a kategóriában volt, mit keresne itt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!