Magzatvíz jöhetett belőlem? Sos!
Pár órája nézte az orvos a méhszájam, zárva van. Most pedig jött egy kis víz szerű valami belőlem, utána pedig sötétbarna vérszerű valami is.
Első baba, így nem tudom mi ez. A korház elég messze van, kb. egy órányira. 37 hetes vagyok.
Szerintem induljatok be a kórházba!
Több mint valószínű,hogy magzatvíz és nyákdugó távozott.Nálam is így indult aztán pikpakk meglett a babám...első babás anyuka voltam.
A dokim azt mondta, hogy a nyákdugó egy "takonyszerű" valami. Tényleg ilyen jellegzetes?
Ja és párszor olyan nyilallást éreztem a hüvelyemben, mintha egy pillanatra kést szúrnának bele. De lehet hogy a baba nyomkod valamit. Előbb értünk haza a dokimtól :-(
Ennyi idős terhesen haza érve a dokitól az első a wc volt mert pisilnem kellett.
Hát potty a nyákdugóm is elment közben. Víz nem jött. 4 nap múlva megszületett a tündéri pici lányom.
Ja, akkor nekem is azt mondta hogy zárva vagyok.
Nálunk mindig elmondják a kórházban, hogy méhszájvizsgálat után a terhesség vége felé természetes jelenség ha vérzik a kismama, ettől nem kell megijedni! A szülésznőm mondta, hogy onnan tudom, hogy magzatvíz szivárog, hogy legalább már két betétet eláztattam, ez van abban az esetben ha magasan reped a burok, ha lenn reped akkor pedig csak egy zuttyanást :-) érzel meg, hogy ömlik a víz! Írtad, hogy nyílhalást éreztél a hüvelyedben: valószínűleg a baba nyomkodott olyan helyen és szerintem ekkor ürülhetett egy kis vizelet észrevétlenül. Sajnos ez velem elég gyakran előfordul. Ha fájásod lenne azt nem a hüvelyedben éreznéd, hanem a hasadban ill. derekadban ilyen sugárzó és éles, de kiterjed a méhed minden részére nem csak egy pontra! Belinkelek neked egy oldalt ahol le van írva mik a téves jelek, olvasgasd, nagyon jó: [link]
3,4,5,6 fejezet a legjobb! Üdv! Könnyű szülést kívánok! Egy 13 hós kisfiú anyukája ill. 36 hetes kismama ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!